ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπόλονι στους παίκτες: "Η λύση βρίσκεται ανάμεσα μας"

Μπόλονι στους παίκτες: "Η λύση βρίσκεται ανάμεσα μας"

Ο Λάζλο Μπόλονι στην πρώτη ομιλία του προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού δήλωσε περήφανος που βρίσκεται στο τριφύλλι και σίγουρος πως θα βρεθεί η λύση για τη βελτίωση της ομάδας ενώ στάθηκε στο χαρακτήρια που έδειξε πως έχει η ομάδα.

Ο Λάζλο Μπόλονι το απόγευμα της Δευτέρας (19/10) είχε την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες του Παναθηναϊκού ενώ έκανε και την πρώτη του προπόνηση.

Πριν την έναρξη της έγινε η παρουσίαση του νέου προπονητή στους ποδοσφαιριστές. Εκ μέρους της διοίκησης μίλησε ο Σπύρος Βλάχος ο οποίος καλωσόρισε το νέο προπονητή, κάνοντας αναφορά στην προπονητική αλλά και την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Ρουμάνος τεχνικός ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε στους πράσινους πως είναι περήφανος που ανέλαβε την ομάδα, σίγουρος πως η λύση για τη βελτίωση είναι μέσα στην ομάδα και στάθηκε στο χαρακτήρα που έδειξε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον ΟΦΗ:

"Είμαι περήφανος που είμαι στον Παναθηναϊκό, ένα σύλλογο με πολύ μεγάλη ιστορία. Ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός σε όποια κατάσταση και να βρίσκεται. Θέλω να σας γνωρίσω και να με γνωρίσετε καλύτερα, αλλά ένα είναι σίγουρο, πρέπει όλοι μας να δουλέψουμε πολύ. Πρέπει να βρούμε τη λύση. Η λύση βρίσκεται εδώ ανάμεσα σε εμάς. Και θα τη βρούμε, να είσαστε σίγουροι.

Χθες η ομάδα ήρθε ισόπαλη σε εκτός έδρας αγώνα και αυτό μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο. Και είναι "ΟΚ" αρκεί να βλέπω προσπάθεια για το καλύτερο μέχρι το τέλος. Ισοφαρισαμε στην τελευταία φάση και αυτό δείχνει ότι έχετε χαρακτήρα. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε".

Όσο για την παρουσίαση του Ρουμάνου τεχνικού στους εκπροσώπους του Τύπου θα γίνει την Τρίτη (20/10) το μεσημέρι στη 1μ.μ. στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ