ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Γαλλία στο ημίχρονο του τελικού του Μουντιάλ: Τα "ιδιαίτερα" του Γκριεζμάν και τα νεύρα του Βαράν (VIDEO)

Η Γαλλία στο ημίχρονο του τελικού του Μουντιάλ: Τα "ιδιαίτερα" του Γκριεζμάν και τα νεύρα του Βαράν (VIDEO)

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γαλλίας δημοσίευσε ανέκδοτο μέχρι σήμερα video από τα αποδυτήρια του "Λουζνίκι" στο ημίχρονο του τελικού του Μουντιάλ 2018 με την Κροατία. Δείτε τα ιδιαίτερα μαθήματα του Αντουάν Γκριεζμάν στον Μπλεζ Ματουιντί και τα νεύρα του Ραφαέλ Βαράν. (VIDEO)

Η εθνική Γαλλίας κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 στον τελικό της 15η Ιουλίου με αντίπαλο την αντίστοιχη της Κροατίας στο "Λουζνίκι". Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της πρωταθλήτριας κόσμου δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Twitter ένα video από την ατμόσφαιρα των "μπλε" στο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Στ' αποδυτήρια του γηπέδου της Μόσχας τα νεύρα ήταν τεντωμένα παρά το γεγονός ότι η Γαλλία προηγείτο 2-1! Την ένταση μπορεί να την διαπιστώσει κάποιος στην αντίδραση του Ραφαέλ Βαράν, αλλά και στα ιδιαίτερα μαθήματα του Αντουάν Γκριεζμάν στον Μπλεζ Ματουντί (για το πώς θα έπρεπε να κινηθεί στον αγωνιστικό χώρο). Τελικά η Γαλλία έβαλε άλλα δύο γκολ - με τους Πογκμπά κι Εμπαπέ - ενώ ο Μάντζουκιτς διαμόρφωσε το τελικό σκορ (4-2).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ