ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Στην κορυφή του κόσμου η Αργεντινή σύμφωνα με τους αναγνώστες του Sport24.gr

Argentina's Lionel Messi celebrates with his teammates after scoring the opening goal of his team during the group D match between Argentina and Nigeria, at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Tuesday, June 26, 2018. (AP Photo/Petr David Josek)
Argentina's Lionel Messi celebrates with his teammates after scoring the opening goal of his team during the group D match between Argentina and Nigeria, at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Tuesday, June 26, 2018. (AP Photo/Petr David Josek) AP IMAGES/AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Την Αργεντινή θεωρεί ως φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 19% των αναγνωστών του Sport24.gr που πήρε μέρος στην ψηφοφορία για το ποια ομάδα θα φτάσει στην κορυφή.

Περισσότεροι από 12.500 αναγνώστες του Sport24.gr πήραν μέρος στο Poll για το ποια ομάδα θα φτάσει στην κορυφή του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το τελικό αποτέλεσμα ένα 24ώρο μετά την έναρξη του Poll δίνει την πρώτη θέση στην Αργεντινή με 19% παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Μέσι δεν έχει δείξει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο έως τώρα στην διοργάνωση.

Στην δεύτερη θέση βρίσκονται με 16% βρίσκονται δυο ομάδες. Η Βραζιλία και το Βέλγιο ενώ στην τέταρτη θέση ακολουθεί η ομάδα έκπληξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Κροατία με 12%.

Στην πέμπτη θέση είναι η Αγγλία με 9% ενώ στην έκτη θέση ισοβαθμούν Γαλλία και Πορτογαλία με 7% ενώ η Ισπανία έχει 6% και η Ουρουγουάη με 5%. Ενώ το άλλη ομάδα όπου συμπεριλαμβάνονται η Δανία, Κολομβία, Μεξικό, Ρωσία, Σουηδία, Ελβετία, Ιαπωνία συγκέντρωσε ποσοστό 3%.

Αργεντινή 19%

Βραζιλία 16%

Βέλγιο 16%

Κροατία 12%

Αγγλία 9%

Γαλλία 7%

Πορτογαλία 7%

Ισπανία 6%

Ουρουγουάη 5%

Άλλη 3%

Στην κορυφή του κόσμου η Αργεντινή σύμφωνα με τους αναγνώστες του Sport24.gr
TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ