ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νάπολι: Απέρριψε πρόταση 50 εκατομμυρίων από την Ατλέτικο για τον Φάμπιαν Ρουίθ

Ο Φάμπιαν Ρουίθ προσπαθεί να σκοράρει απέναντι στην Γερμανία (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Φάμπιαν Ρουίθ προσπαθεί να σκοράρει απέναντι στην Γερμανία (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φέρεται να προσπάθησε να κάνει δικό της τον Φάμπιαν Ρουίθ την τελευταία μέρα των μεταγραφών, ωστόσο η Νάπολι απέρριψε την προσφορά.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης παραχώρησε στην Άρσεναλ τον Τόμας Παρτέι για το ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ το αντίθετο δρομολόγιο έκανε ο Τορέιρα. Ωστόσο, οι κολτσονέρος προσπάθησαν την τελευταία ημέρα των μεταγραφών να κάνουν ακόμη μία μεταγραφική κίνηση.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, η Ατλέτικο έκανε πρόταση 50 εκατομμυρίων ευρώ στην Νάπολι για τον Φάμπιαν Ρουίθ. Οι παρτενοπέι, ωστόσο, απέρριψαν την προσφορά. Ο 24χρονος μέσος, όπως αναφέρει η Marca, ταιριάζει στο προφίλ της ομάδας του Σιμεόνε, ο οποίος τον ήθελε.

Το ενδιαφέρον της Ατλέτικο για τον Ρουίθ δεν είναι καινούργιο, αφού προσπάθησε να τον κάνει δικό της και την περσινή σεζόν. Η ισπανική εφημερίδα υποστηρίζει ότι μένει να δούμε αν οι κολτσονέρος επανέλθουν για τον 24χρονο Ισπανό.

Ο Φάμπιαν Ρουίθ αγωνίζεται στην Νάπολι από το 2018, όταν τον αγόρασε από την Ρεάλ Μπέτις για 30 εκατομμύρια ευρώ. Την φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει δύο εμφανίσεις στην Serie A.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ