ΙΤΑΛΙΑ

Νάπολι - Έμπολι 3-2: Υπέφεραν αλλά πέρασαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου οι παρτενοπέι

Οι παίκτες της Νάπολι πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Έμπολι σε ματς των δύο ομάδων για το Coppa Italia
Οι παίκτες της Νάπολι πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Έμπολι σε ματς των δύο ομάδων για το Coppa Italia Ⓒ 2021 ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ/ASSOCIATED PRESS

Η Νάπολι ισοφαρίστηκε δύο φορές από την Έμπολι όμως με το γκολ του Πετάνια στο 77' κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-2 στο "Ντιέγκο Μαραντόνα" και να σφραγίσει την πρόκρισή της στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ιταλίας.

Στόχος επετεύχθη για την Νάπολι. Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο συνάντησε σθεναρή αντίσταση από την Έμπολι το βράδυ της Τετάρτης (13/1) όμως το φινάλε βρήκε τους παρτενοπέι να παίρνουν τη νίκη με 3-2 και μαζί το εισιτήριο για τους "8" του Coppa Italia οπου θα αντιμετωπίσουν τη νικήτρια του ζευγαριού Ρόμα - Σπέτσια.

Οι παρτενοπέι άνοιξαν το σκορ στο 8' με τον Ντι Λορέντσο, με την πρωτοπόρο της Serie B να απαντάει στο 33' με τον Μπαϊράμι και την Νάπολι να ξαναπαίρνει προβάδισμα στο σκορ στο 38' με τον Λοσάνο.

Ο Μπαϊράμι είχε εκ νέου απάντηση για τους φιλοξενούμενους, αυτή τη φορά στο 68', με τον Πετάνια να έχει ωστόσο τον τελευταίο λόγο και να υπογράφει τη νίκη-πρόκριση για την Νάπολι στο 77' σε ένα άκρως συναρπαστικό ματς.

ΝΑΠΟΛΙ: Μέρετ, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Ντέμε (88' Μπακαγιόκο), Λομπότκα (70' Ζιελίνσκι), Ελμάς (70' Φαμπιάν Ρουίθ), Λοσάνο, Πολιτάνο (61' Ινσίνιε), Πετάνια (88' Γιορέντε)

ΕΜΠΟΛΙ: Φουρλάν, Βίτι, Τέρζιτς (85' Ασλάνι), Κασάλε, Τζαπέλα, Χάας (62' Καμπιάσο), Νταμιάνι, Ρίτσι, Μπαϊράμι (85' Μπαλντάντσι), Μάτος (62' Μορέο), Ολιβιέρι (72' Λα Μάντια)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑΠΟΛΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ