SERIE A

Gazzetta dello Sport: "Απλήρωτοι στη Νάπολι από την αρχή της σεζόν"

Οι παίκτες της Νάπολι πανηγυρίζουν γκολ του Οσιμέν απέναντι στην Μπολόνια για την Serie A στις 8 Νοεμβρίου.
Οι παίκτες της Νάπολι πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στην Μπολόνια HTTPS://WWW.SPORT24.GR/SERIE-A

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας, Gazzetta dello Sport, οι ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της Νάπολι δεν έχουν πληρωθεί από την αρχή της σεζόν.

Έπειτα από την ήττα της Νάπολι εντός έδρας από τη Μίλαν με 3-1 υπήρξαν δημοσιεύματα για ένα περιστατικό έντασης ανάμεσα σε κάποιους ποδοσφαιριστές και τον Τζενάρο Γκατούζο. Οι παρτενοπέι έσπευσαν να διαψεύσουν όσα γράφονται, όμως νέα προβλήματα βγαίνουν στην φόρα.

Η Gazzetta dello Sport ισχυρίζεται ότι κανένα από τα μέλη της Νάπολι, ούτε ποδοσφαιριστές, αλλά ούτε και προσωπικό δεν έχουν λάβει τον μισθό τους από την αρχή της σεζόν. Μάλιστα, αυτό το γεγονός στάθηκε αφορμή για αρκετές εντάσεις στα αποδυτήρια.

Όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, η διοίκηση της Νάπολι αποφάσισε να καταβάλει τους μισθούς του πρώτου μήνα από την 1 Δεκεμβρίου, σεβόμενη την προθεσμία της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Εν μέσω τέτοιου κλίματος. η Νάπολι αντιμετωπίζει την Πέμπτη (26/11) την Ριέκα για το Europa League, ενώ την Κυριακή έχει μία δύσκολη αναμέτρηση απέναντι στη Ρόμα. Οι παρτενοπέι έχουν 14 βαθμούς και βρίσκονται στην 6η θέση της Serie A.

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ