ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Nations League: Η Φινλανδία λύγισε την Ιρλανδία με τον Γένσεν

Finland's Fredrik Jensen, center, celebrates with teammates after scoring the openig goal of the game during UEFA Nations League soccer match between Ireland and Finland at the Aviva stadium in Dublin, Ireland, Sunday, Sept. 6, 2020. (Lorraine O'Sullivan/ Pool via AP )
Finland's Fredrik Jensen, center, celebrates with teammates after scoring the openig goal of the game during UEFA Nations League soccer match between Ireland and Finland at the Aviva stadium in Dublin, Ireland, Sunday, Sept. 6, 2020. (Lorraine O'Sullivan/ Pool via AP ) LORRAINE O'SULLIVAN/ POOL VIA AP

Με το χρυσό τέρμα του Φρέντρικ Γένσεν στο 66ο λεπτό η Φινλανδία επιβλήθηκε 1-0 της Ιρλανδίας ενώ χωρίς τέρματα έληξε η κόντρα της Λιθουανίας με την Αλβανία (VIDEOS).

Η εξαιρετική πορεία της Φινλανδίας στη 2η έκδοση του Nations League συνεχίζεται, με την ομάδα του Μάρκου Κάνερβα να επικρατεί 1-0 της Ιρλανδίας στο Ολυμπιακό Στάδιο του Ελσίνκι και να σκαρφαλώνει στην κορυφή της βαθμολογίας του 4ου ομίλου της League B, με απολογισμό τρεις νίκες στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές.

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος του αγώνα ήταν ο Φρέντρικ Γένσεν, με τον 23χρονο μέσο της Άουγκσμπουργκ να εκμεταλλεύεται σύγχυση στα ιρλανδικά καρέ και να νικάει με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής τον γκολκίπερ Ράντολφ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ιρλανδία δεν βρήκε δίχτυα για τέταρτο διαδοχικό επίσημο παιχνίδι της, κάτι που είχε συμβεί για τελευταία φορά τον Μάρτιο του 1989.

Στο έτερο ματς της βραδιάς που άρχισε στις 19:00, Λιθουανία και Αλβανία έμειναν άσφαιρες στην αναμέτρηση του Βίλνιους, με το 0-0 να τις κρατάει αμφότερες στην κορυφή του 4ου ομίλου της League C με 5 βαθμούς αλλά με παιχνίδι περισσότερο από Λευκορωσία και Καζαστκάν που ακολουθούν με 4 πόντους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ