NATIONS LEAGUE

Nations League: Η Ουκρανία νίκησε την Ισπανία και έσπασε το σερί

Οι παίκτες της εθνικής Ουκρανίας πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στην Ισπανία

Ματσάρα στην Κολωνία με έξι γκολ, αλλά δίχως νικητή (3-3) στο Γερμανία - Ελβετία. Η Ουκρανία νίκησε 1-0 την Ισπανία με το γκολ του Τσιχάνκοβ. Πρώτη ήττα μετά από σχεδόν 2 χρόνια για τη ρόχα.

Ματσάρα στο Ράιν Ένεργκι Στάντιον της Κολωνίας, όπου η Γερμανία υποδέχθηκε την Ελβετία για το Nations League. Η μάνσαφτ απέδειξε ότι δεν διανύει την καλύτερη αγωνιστική της περίοδο.

Ο Γκαβράνοβιτς άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μετά από γέμισμα του Φρόιλερ στο 5ο λεπτό, ενώ από δημιουργός μετατράπηκε σε εκτελεστής στο 26ο λεπτό με εξαιρετικό σκάψιμο προ του Νόιερ.

Ο Βέρνερ με εξαιρετικό πλασέ με το αριστερό μείωσε σε 2-1. Στο 55ο λεπτό ο Κάι Χάβερτς έκανε το 2-2, αλλά ήλθε ο Γκαβράνοβιτς με το δεύτερο προσωπικό του γκολ να κάνει το 2-3 για τους Ελβετούς στο 57ο λεπτό.

Το τελικό σκορ (3-3) διαμόρφωσε ο Γκνάμπρι στο 60ό λεπτό. Έξι γκολ, αλλά ισοπαλία στην Κολωνία.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Λεβ): Νόιερ, Κλόστερμαν, Γκίντερ (77' Τζαν), Ρίντιγκερ, Γκόζενς (57 Χάλστενμπεργκ), Κρόος, Κίμιχ, Γκνάμπρι, Γκορέτσκα, Βέρνερ, Χάβερτς (77' Ντράξλερ).

ΕΛΒΕΤΙΑ (Πέτκοβιτς): Ζόμερ, Βίντμερ, Ελβέντι, Σερ, Ροντριγκέζ, Ζιμπέρ (66' Φερνάντες), Φρόιλερ (85' Μπενίτο), Τζάκα, Σατσίρι (66' Σόου), Γκαβράνοβιτς (75' Μεχμέντι), Σεφέροβιτς (85' Ίτεν).

Η Ουκρανία υποδέχθηκε την Ισπανία στο Κίεβο και έβαλε τέλος στο αήττητο σερί της ρόχα που κρατούσε για σχεδόν δύο χρόνια. Πήρε τη νίκη με το γκολ του Τσιχάνκοβ στο 76ο λεπτό.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ (Σεβτσένκο): Μπούσχαν, Καραβάεβ, Ζαμπάρνι, Μικολένκο, Σόμπολ, Σιντόρτσουκ (60' Κοβαλένκο), Μακαρένκο, Σαπαρένκο, Γιαρμολένκο, Ζούμπκοβ (65' Τσιχάνκοβ), Γιαρέμτσουκ.

ΙΣΠΑΝΙΑ (Λουίς Ενρίκε): Ντε Χέα, Νάβας, Ράμος, Τόρες, Ρεγκιλόν, Μερίνο (46' Θεμπάγιος), Ρόδρι, Κανάλες (73' Όλμο), Ροντρίγκο (58' Ογιαρθάμπαλ), Τραορέ, Φάτι (58' Τόρες).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Γερμανία - Ελβετία 3-3 (28' Βέρνερ, 55' Χάβερτς, 60' Γκνάμπρι / 5', 57' Γκαβράνοβιτς, 26' Φρόιλερ)

Ισπανία - Ουκρανία 1-0 (76' Τσιχάνκοβ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ισπανία 7

2. Γερμανία 6

3. Ουκρανία 6

4. Ελβετία 2


Η Κύπρος με πρωταγωνιστή τον 21χρονο τερματοφύλακα του Απόλλωνα, Δημήτρη Δημητρίου, ο οποίος έκανε ντεμπούτο πανηγύρισε τον πρώτο της βαθμό στο Nations League.

Το Λουξεμβούργο πέρασε με ανατροπή από την Ποντγκόριτσα. Οι Μαυροβούνιοι άνοιξαν το σκορ με τον Ιβάνοβιτς στο 34', αλλά ο Μουράτοβιτς έκανε το 1-1 στο 42'.

Το τελικό σκορ (1-2) διαμόρφωσε ο Σινάνι στο 86ο λεπτό.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ (Χατζιμπέγκιτς): Μιγιάτοβιτς, Ρασπόποβιτς (79' Μάρκο Βούκτσεβιτς), Σάβιτς, Σίμιτς, Ραντούνοβιτς, Βούκτσεβιτς, Ιβάνοβιτς (86' Γιάνκοβιτς), Κόσοβιτς (78' Στσέκιτς), Γιόβετιτς, Χακσαμπάνοβιτς, Ισλάμοβιτς (66' Μπετσιράι).

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (Χολτς): Μορί, Σκεντέροβιτς, Γιανς, Ζέρσον, Κάρλσον, Τιλ (58' Ντεβίλ), Μπαρέιρο, Σινάνι (90+3' Τιλ), Μουράτοβιτς (89' Ντα Γκράσα), Πίντο, Ροντριγκές.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αζερμπαϊτζάν - Κύπρος 0-0

Μαυροβούνιο - Λουξεμβούργο 1-2 (34' Ιβάνοβιτς / 42' Μουράτοβιτς, 86' Σινάνι)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Λουξεμβούργο 9

2. Μαυροβούνιο 9

3. Αζερμπαϊτζάν 4

4. Κύπρος 1

Συνεχίζουν την εντυπωσιακή τους πορεία οι Νήσοι Φερόε. Ο Όλσεν καθάρισε το ματς στο Τόρσχαβν με δύο γκολ. Για την ακρίβεια και τα δύο γκολ της εντός έδρας νίκη επί της Ανδόρας. Παρέμεινε έτσι μόνη πρώτη στην κορυφή του ομίλου.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Λετονία - Μάλτα 0-1 (90+7' Μποργκ)

Νήσοι Φερόε - Ανδόρα 2-0 (19', 33' Όλσεν)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Νήσοι Φερόε 10

2. Μάλτα 5

3. Λετονία 3

4. Ανδόρα 2

TAGS NATIONS LEAGUE ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ