NATIONS LEAGUE

Nations League: Νικήτρια ομίλου η Αλβανία, 3-2 την Λευκορωσία

Οι παίκτες της εθνικής Αλβανίας πανηγυρίζουν γκολ τους κόντρα στην Λευκορωσία στο πλαίσιο αναμέτρησης των δύο εθνικών ομάδων στο Μινσκ για το Nations League
Οι παίκτες της εθνικής Αλβανίας πανηγυρίζουν γκολ τους κόντρα στην Λευκορωσία στο πλαίσιο αναμέτρησης των δύο εθνικών ομάδων στο Μινσκ για το Nations League TUT.BY VIA AP

Η Αλβανία επιβλήθηκε με 3-2 της Λευκορωσίας και πήρε την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο της League C καθώς και εισιτήριο ανόδου στη δεύτερη κατηγορία του Nations League. Νικήτρια η Λιθουανία στη μάχη των ουραγών με το Καζακστάν (VIDEOS).

Η νίκη ήταν μονόδρομος για την Αλβανία αν ήθελε να προσπεράσει την Λευκορωσία και να κόψει εκείνη πρώτη το νήμα στο φινάλε του Nations League και την πήρε.

Οι γείτονες, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον φορ της Κόνιασπορ, Σακόλ Τσικαλέσι (πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ), επικράτησαν με σκορ 3-2 και κατέκτησαν την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο της League C του Nations League, που τους έδωσε ταυτόχρονα το εισιτήριο για τη δεύτερη κατηγορία (League B) της διοργάνωσης.

Την ίδια ώρα, η Λιθουανία επιβλήθηκε εκτός έδρας με 2-1 του Καζακστάν και τερμάτισε στην 3η θέση, αφήνοντας τους Καζάκους στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και βάζοντάς τους στη διαδικασία να αγωνιστούν σε αγώνες play out της 3ης κατηγορίας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Αλβανία 11 (8-4)

2. Λευκορωσία 10 (10-8)

3. Λιθουανία 8 (5-7)

4. Καζακστάν 4 (5-9)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS NATIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ