ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Nations League: Ο Δημητρίου χάρισε τον πρώτο βαθμό στην Κύπρο

Nations League: Ο Δημητρίου χάρισε τον πρώτο βαθμό στην Κύπρο

Ο 21χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Δημητρίου έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική Κύπρου, απέκρουσε το πέναλτι του Γκαράγεβ, κράτησε το 0-0 κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν και της χάρισε τον πρώτο της βαθμό στον όμιλο του Nations League.

Τον πρώτο της βαθμό στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρώτου ομίλου της League C του Nations League πανηγύρισε η εθνική Κύπρου.

Πρωταγωνιστής ο Δημήτρης Δημητρίου, το μόνο κέρδος για τους Κύπριους μέσα σε μια απογοητευτική πορεία. Ο 21χρονος τερματοφύλακας του Απόλλωνα Λεμεσού στο ντεμπούτο του με το εθνόσημο στο στήθος απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Γκάρα Γκαράγεβ στο 27ο λεπτό, ενώ σε άλλες τουλάχιστον πέντε περιπτώσεις απέτρεψε την παραβίαση της εστίας του.

ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ (Ντε Μπιάζι): Μαγκομενταλίγεβ, Χουσεΐνοβ, Μπαντάλοβ, Μουσταφαζάντα (71' Σεϊντίγεβ), Κριβότσιουκ, Ιμπραχίμλι (56' Αλασκάροβ), Γκαράγεβ, Μουσταφάγεβ, Σαλάχλι (56' Ντινίγεβ), Σαντίχοβ (71' Χατζίγεβ), Σεϊντάεβ (81' Γκορμπάνι).

ΚΥΠΡΟΣ (Βαλέμ): Δημητρίου, Καρώ, Γουίλερ, Μηνάς, Χάμπος (46΄ Ζαχαρίου), Χριστοφή (69΄ Λοϊζου), Πιέρος (18΄ Πίττας), Αρτυματάς, Λαΐφης, Κάστανος, Τζιωνής.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αζερμπαϊτζάν - Κύπρος 0-0

Μαυροβούνιο - Λουξεμβούργο (21:45)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Μαυροβούνιο 9

2. Λουξεμβούργο 6

3. Αζερμπαϊτζάν 4

4. Κύπρος 1

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΡΟΣ NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ