ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φινλανδία - Ελλάδα: Εκτός αγώνα ο Πούκι από το 12'

Germany's Joshua Kimmich, left, and and Finland's Teemu Pukki challenge for the ball during a friendly soccer match between Germany and Finland in Moenchengladbach, Germany, Wednesday, Aug. 31, 2016. (AP Photo/Martin Meissner)
Germany's Joshua Kimmich, left, and and Finland's Teemu Pukki challenge for the ball during a friendly soccer match between Germany and Finland in Moenchengladbach, Germany, Wednesday, Aug. 31, 2016. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Τέεμου Πούκι υπέστη μυικό τραυματισμό στον αριστερό δικέφαλο και αποχώρησε μόλις στο 12ο λεπτό του αγώνα της Φινλανδίας με την Ελλάδα.

Απρόοπτο για την Φινλανδία στον αγώνα με την Εθνική μας ομάδα. Ο άνθρωπος που έχει χαρίσει τη νίκη στους Φινλανδούς και στα τρία παιχνίδια του Nations League, ο Τέεμου Πούκι, αποχώρησε λόγω τραυματισμού μόλις στο 12ο λεπτό.

Ο φορ των γηπεδούχων υπέστη μυικό τραυματισμό στον αριστερό δικέφαλο σε μια κοφτή ντρίμπλα που έκανε νωρίς στο ματς, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να συνεχίσει και να αποχωρήσει νωρίς και γεμάτος απογοήτευση από τον αγωνιστικό χώρο.

Στη θέση του πέρασε ο Σκραμπ και μένει να φανεί πώς θα επηρεαστεί η εξέλιξη του αγώνα με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ