ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουντ: "Το παιχνίδι της Ελλάδας ήταν προβλέψιμο"

UEFA NATIONS LEAGUE / ÖÉÍËÁÍÄÉÁ - ÅËËÁÄÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
UEFA NATIONS LEAGUE / ÖÉÍËÁÍÄÉÁ - ÅËËÁÄÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ρόμπιν Λουντ ανέφερε σε δηλώσεις του πως η Εθνική μας ομάδα έχει πολλές δυνατότητες, αλλά ότι το παιχνίδι της ήταν προβλέψιμο. Διαβάστε τι δήλωσε ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού στην κάμερα της Cosmote TV.

Στο προβλέψιμο παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας στάθηκε ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού και νυν της Χιχόν, Ρόμπιν Λουντ, μετά τη νίκη της Φινλανδίας επί της Ελλάδας με 2-0 για την 4η αγωνιστική του Nations League. Παράλληλα, είπε πως η γαλανόλευκη έχει δυνατότητες, ενώ απάντησε και για την πορεία του "τριφυλλιού".

"Είναι σημαντικός παίκτης ο Πούκι που έχει σημειώσει τα τρία γκολ των τελευταίων αγώνων, αλλά έχουμε και άλλους παίκτες που μπορούν να τα καταφέρουν, όπως έγινε και σήμερα", ανέφερε αρχικά ο Λουντ

Για την Εθνική μας ομάδα, τόνισε: "Η ελληνική ομάδα έχει πάρα πολλές δυνατότητες, αλλά σήμερα το παιχνίδι της ήταν προβλέψιμο. Εμείς τους ‘διαβάσαμε’ πολύ καλά και έτσι καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη".

Τέλος, για τον Παναθηναϊκό σχολίασε: "Παρακολουθώ την πορεία της ομάδας και χαίρομαι για την πορεία της στο ξεκίνημα, μου λείπουν οι συμπαίκτες μου και όλα στην ομάδα και εύχομαι τα καλύτερα στη συνέχεια".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ