ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Nations League: Η βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής Ελλάδας

UEFA NATIONS LEAGUE / ÖÉÍËÁÍÄÉÁ - ÅËËÁÄÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
UEFA NATIONS LEAGUE / ÖÉÍËÁÍÄÉÁ - ÅËËÁÄÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Φινλανδία είναι αγκαλιά με την πρώτη θέση στον όμιλο της League C, αφού έχει κάνει το 4Χ4, ενώ η Ελλάδα μετράει δυο νίκες και δυο ήττες. Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία.

Μόνο αν έρθουν τα πάνω κάτω θα χάσει η Φινλανδία την πρώτη θέση στον όμιλο της League C του Nations League που βρίσκεται και η Εθνική μας. Οι Φινλανδοι με το 4Χ4 έχουν 12 βαθμούς, ενώ έπεται το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο με δυο νίκες και δυο ήττες έμεινε στους έξι πόντους. Η Ουγγαρία έχει τέσσερις και έναν η Εσθονία.

Για να έρθουμε πρώτοι, θα πρέπει να χάσουν οι Φινλανδοί και τα δυο ματς που έχουν με Ελλάδα και Ουγγαρία, να νικήσει η "γαλανόλευκη" τα δικά της ματς στο ΟΑΚΑ (με Φινλανδία και Εσθονία), ενώ θέλουμε τρίποντο με άνω των δυο γκολ διαφορά κόντρα στην ομάδα του Κανέρβα για να μπορέσουμε να τους περάσουμε και να προχωρήσουμε στον θεσμό.

Η Φινλανδία θέλει έναν βαθμό για να πάρει την πρώτη θέση και την άνοδό της στη League B, ενώ παράλληλα θα εξασφαλίσει και θέση στα playoffs της νεοσύστατης διοργάνωσης για πρόκριση στο Euro, ανεξάρτητα με το τι θα κάνει στα προκριματικά. Εν ολίγοις, κρατάει ανοιχτή και την δεύτερη "πόρτα".

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ:

1. Φινλανδία 12 (5-0)

2. Ελλάδα 6 (3-4)

3. Ουγγαρία 4 (5-6)

4. Εσθονία 1 (3-6)

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ