ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Nations League: Το ασυνήθιστο γκολ του Ισραήλ απέναντι στην κοιμώμενη άμυνα της Αλβανίας

Israels Tomer Hemed, back to the camera, celebrates with his teammates after scoring against Macedonia, during their World Cup Group G qualifying soccer match at the Philip II of Macedon National Stadium in Skopje, Macedonia, on Thursday, Oct. 6, 2016. (AP Photo/Boris Grdanoski)
Israels Tomer Hemed, back to the camera, celebrates with his teammates after scoring against Macedonia, during their World Cup Group G qualifying soccer match at the Philip II of Macedon National Stadium in Skopje, Macedonia, on Thursday, Oct. 6, 2016. (AP Photo/Boris Grdanoski) AP PHOTO/BORIS GRDANOSKI

Ο γκολκίπερ και οι αμυντικοί της Αλβανίας δεν ήξεραν που πατούσαν και που βρίσκονταν και έτσι το Ισραήλ άνοιξε το σκορ στον αγώνα των δύο ομάδων για το Nations League από το... πουθενά. Δείτε το VIDEO!

Το Ισραήλ μπήκε στο ματς με την Αλβανία με τον αέρα της εντός έδρας επιτυχίας κόντρα στην Σκωτία (2-1 με ανατροπή) πριν από τρία 24ωρα και πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο βρέθηκε να προηγείται.

Το 1-0 μάλιστα για τους Ισραηλινούς (βασικός ο μέσος του Ολυμπιακού Μπίμπαρς Νάτχο) ήρθε με απίστευτο τρόπο καθώς χρειάστηκε να... κοιμηθεί όλη η άμυνα της Αλβανίας συν τον τερματοφύλακα!

Ο γκολκίπερ Χάρας έκανε το βολέ (παραλίγο να γλιστρήσει), ο Χέμεντ βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Αλβανίας που είχε ξεχαστεί και απέναντι στον Στρακόσα που είχε βγει εκτός εστίας του (!) δεν είχε πρόβλημα να κάνει με πλασέ το 1-0 και να γνωρίσει την αποθέωση από το κοινό.

Photo Credits: AP Photo/Boris Grdanoski

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ