ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κούμαν δεν χαλαρώνει από την υποβιβασμένη Γερμανία και... προειδοποιεί!

Netherland's head coach Ronald Koeman talks to the media at a press conference prior the UEFA Nations League soccer match between Germany and The Netherlands, in Gelsenkirchen, Sunday, Nov. 18, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
Netherland's head coach Ronald Koeman talks to the media at a press conference prior the UEFA Nations League soccer match between Germany and The Netherlands, in Gelsenkirchen, Sunday, Nov. 18, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η Ολλανδία χρειάζεται μόνο έναν πόντο απέναντι στην αδιάφορη βαθμολογικά Γερμανία για να βρεθεί στο Final-4 του Nations League, με τον Ρόναλντ Κούμαν να στέλνει ωστόσο μήνυμα εγρήγορσης στους παίκτες του.

Το βράδυ της Παρασκευής η εθνική Ολλανδίας επιβεβαίωσε πως επέστρεψε δυναμικά στο προσκήνιο όσον αφορά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο σε εθνικό επίπεδο, με το 2-0 απέναντι στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία που συνοδεύτηκε από εξαιρετική εμφάνιση, και πλέον είναι πολύ κοντά στην πρόκριση στο Final-4 του Νations League.

Το τελευταίο βήμα που μένει να κάνει για να το πετύχει είναι να πάρει έναν βαθμό στην "Βέλτινς Αρένα" απέναντι στην ήδη υποβιβασμένη στην League B, Γερμανία, ωστόσο ο αναμορφωτής των "οράνιε" Ρόναλντ Κούμαν ούτε που θέλει να ακούει για... φαβορί.

"Θα είναι πιο δύσκολο το ματς με την Γερμανία σε σχέση με αυτό με την Γαλλία. Η Γαλλία είναι μία ομάδα που περιμένει ενώ η Γερμανία είναι μία ομάδα που επιτίθεται και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό.

Δεν είναι ρεαλιστικό να παρουσιαζόμαστε ως φαβορί αλλά θα πρέπει να μπούμε στο ματς με τη σκέψη ότι πρέπει να νικήσουμε.

Netherland's head coach Ronald Koeman listens to the media at a press conference prior the UEFA Nations League soccer match between Germany and The Netherlands, in Gelsenkirchen, Sunday, Nov. 18, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
Netherland's head coach Ronald Koeman listens to the media at a press conference prior the UEFA Nations League soccer match between Germany and The Netherlands, in Gelsenkirchen, Sunday, Nov. 18, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Δεν πιστεύω ότι θα πρέπει να κάτσουμε πίσω και να αμυνθούμε αλλά να κάνουμε το παιχνίδι μας και να επιτεθούμε", δήλωσε ο Κούμαν στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Κυριακή ενόψει του σπουδαίου ευρωπαϊκού ντέρμπι απέναντι στους Γερμανούς.

Όσον στην Γερμανία, η οποία απογοήτευσε στο νεοσύστατο Nations League με έναν μόλις βαθμό σε τρία παιχνίδια στον 1ο όμιλο της League A, το σύνθημα για εμφάνιση-εξιλέωση έδωσε ο Γιόακιμ Λεβ.

Germany's head coach Joachim Loew talks to the media at a press conference prior the UEFA Nations League soccer match between Germany and The Netherlands, Sunday, Nov. 18, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
Germany's head coach Joachim Loew talks to the media at a press conference prior the UEFA Nations League soccer match between Germany and The Netherlands, Sunday, Nov. 18, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

"Έχουμε μόνο έναν βαθμό αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Είναι κρίμα για μας που δεν μπορούμε πια να αλλάξουμε την κατάσταση στον όμιλο, θα πρέπει να πάρουμε το μάθημα και να αντλήσουμε το μάξιμουμ από μία απογοητευτική χρονιά.

Θέλουμε να ολοκληρώσουμε με μία ακόμα σημαντική εμφάνιση για να δείξουμε πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο", δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των "πάντσερ", που δείχνουν να μην έχουν ακόμα συνέλθει μετά τον αποκλεισμό-σοκ στη φάση των ομίλων του πρόσφατου Μουντιάλ.

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ