NATIONS LEAGUE

O Ρονάλντο θυμήθηκε το πρώτο γκολ, κόντρα στην Ελλάδα

Portugal's Cristiano Ronaldo warms up prior to the start of the UEFA Nations League semifinal soccer match between Portugal and Switzerland at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, June 5, 2019. (AP Photo/Armando Franca)
Portugal's Cristiano Ronaldo warms up prior to the start of the UEFA Nations League semifinal soccer match between Portugal and Switzerland at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, June 5, 2019. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγύρισε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το σπουδαίο ρεκόρ των 101 τερμάτων με την Εθνική Πορτογαλίας, ενώ μέσα από video που ανέβασε θύμισε το παρθενικό του τέρμα, στο Euro 2004 απέναντι στην Ελλάδα.

Απέναντι στην Κροατία δεν αγωνίστηκε το περασμένο Σάββατο λόγω μίας μόλυνσης στο μικρό δάχτυλο του δεξιού ποδιού του, όμως απέναντι στην Σουηδία όχι μόνο έκανε την εμφάνισή του στον αγωνιστικό χώρο αλλά έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ.

Στο 45' κεραυνοβόλησε τον Ρόμπι Όλσεν με απευθείας εκτέλεση φάουλ για το 1-0 των πρωταθλητών Ευρώπης του 2016 ενώ στο 72' διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για το σύνολο του Φερνάντο Σάντος με άπιαστο σουτ εκτός περιοχής, για να μετραει πλέον 101 γκολ στη διεθνή καριέρα του.

Αριθμός ασύλληπτος, που από Ευρωπαίους ποδοσφαιριστές τον έχει μόνο αυτός, με τον CR7 να πανηγυρίζει ιδιαίτερα αυτό το ξεχωριστό ρεκόρ μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Πέρα από αρκετές πανηγυρικές φωτογραφιες που ανέβασε στο Instastory όπου χαρακτηρίζει μεγάλη ομάδα την Πορτογαλία, ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους έγραψε στο λογαριασμό του:

"Τεράστια υπερηφάνεια για αυτό το ιστορικό επίτευγμα στην υπηρεσία της εθνικής μας ομάδας! Όταν μου λένε ότι μπορώ να φτάσω τα 100, λέω πως δεν φτάνει... 101 γκολ για την Πορτογαλία".

Επιπλέον, δημοσίευσε ένα video με μερικά highlights της καριέρας του με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, μεταξύ των οποίων και το παρθενικό του τέρμα με την Πορτογαλία, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Euro 2004, στην ήττα με 2-1 από την Ελλάδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρονάλντο: Αποθέωση από Γιουβέντους, Γιουνάιτεντ και Σπόρτινγκ
Nations League: Όργια Ρονάλντο με Σουηδία, ντε ζα βου για Γαλλία με Κροατία
Σουηδία - Πορτογαλία: Με τρομερή εκτέλεση φάουλ το 100ό γκολ Κριστιάνο με την εθνική
TAGS NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ