ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σάντος μπούχτισε με τον "βομβαρδισμό" για Ρονάλντο και έδωσε "πληρωμένη" απάντηση

Portugal's Cristiano Ronaldo and Portugal coach Fernando Santos react moments before the end of the Euro 2016 final soccer match between Portugal and France at the Stade de France in Saint-Denis, north of Paris, Sunday, July 10, 2016. Portugal won 1-0. (AP Photo/Frank Augstein)
Portugal's Cristiano Ronaldo and Portugal coach Fernando Santos react moments before the end of the Euro 2016 final soccer match between Portugal and France at the Stade de France in Saint-Denis, north of Paris, Sunday, July 10, 2016. Portugal won 1-0. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Η Πορτογαλία εξασφάλισε την παρουσία της στο Final-4του Nations League πριν δώσει τον τελευταίο παιχνίδι της στους ομίλους και αυτό έκανε τον Φερνάντο Σάντος να πετάξει το γάντι στους δημοσιογράφους με αφορμή την... εμμονή τους με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απείχε από όλους τους αγώνες της εθνικής Πορτογαλίας στο νεοσύστατο Nations League έχοντας εξασφαλίσει άδεια από τον Φερνάντο Σάντος και τον πρόεδρο της πορτογαλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, με τους δημοσιογράφους ωστόσο να συνεχίζουν να κάνουν ερωτήσεις για τον σούπερ σταρ της Γιουβέντους σαν να ήταν κανονικά μέρος του ρόστερ.

Το γεγονός αυτό δεν άρεσε στον Φερνάντο Σάντος, με δεδομένο πως οι παίκτες που έπαιξαν σε αυτά τα ματς κατάφεραν να χαρίσουν στην πρωταθλήτρια Ευρώπης το εισιτήριο για το Final-4 του Nations League με ματς να απομένει, και έδειξε τη δυσαρέσκειά του μέσω συνέντευξης Τύπου.

"Ουδείς μπορεί να έχει αμφιβολία για το αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο μας υποστηρίζει και βρίσκεται πάντα μαζί μας. Αρκεί να δει κανείς τα ποσταρίσματα που δημοσιεύει πριν και μετά τους αγώνες, όμως θα πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε για αυτό.

Δεν κάνει καλό στην εθνική μας ομάδα, πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο να υπογραμμίζουμε τις δικές μας επιτυχίες", δήλωσε χαρακτηριστικά ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, ενόψει του αγώνα της Τρίτης κόντρα στην Πολωνία.

"Δεν υπάρχουν ματς της Πορτογαλίας που να μην παίρνει κανείς στα σοβαρά. Είμαστε μία δυνατή ομάδα που μπορούμε να κοντράρουμε τους καλύτερους. Εάν είμαστε υποψήφιοι να κερδίσουμε το Nations League; Είμαστε η Πορτογαλία και είναι λογικό να είμαστε μεταξύ των πιθανών νικητριών", πρόσθεσε ο Σάντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ