NATIONS LEAGUE

Πορτογαλία: Αμφίβολος με Κροατία ο Ρονάλντο

Πορτογαλία: Αμφίβολος με Κροατία ο Ρονάλντο
CRISTIANO RONALDO

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχασε την τελευταία προπόνηση της Πορτογαλίας εξαιτίας μόλυνσης στο δεξί του πόδι και θεωρείται αμφίβολος για τον αγώνα της πρεμιέρας του Nations League κόντρα στην Κροατία.

Δύο ημέρες πριν από τον αγώνα με την Κροατία για το Nations League χτύπησε συναγερμός στο στρατόπεδο της εθνικής Πορτογαλίας. Για αυτό ευθύνεται -άθελά του φυσικά- ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να ενημερώνει πως ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους έχασε την τελευταία προπόνηση εξαιτίας μίας μόλυνσης σε ένα δάχτυλο του δεξιού ποδιού.

Όπως έκανε γνωστό η ομοσπονδία, ο CR7 υποχρεώθηκε να κάνει ατομικό πρόγραμμα και υποβλήθηκε σε θεραπεία με αντιβιοτικά, ενώ η κλινική του κατάσταση θα αξιολογείται καθημερινά, γεγονός που καθιστά αυτόματα αμφίβολη τη συμμετοχή του για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην Κροατία, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Ιβηρική χερσόνησο, το πρόβλημα στο πόδι δεν είναι τόσο σοβαρό, όμως με μία μεγάλη και απαιτητική σεζόν να είναι έτοιμη να αρχίσει δεν θέλουν να πάρουν το παραμικρό ρίσκο με τον 35χρονο σούπερ σταρ, ο οποίος πιθανότατα θα αγωνιστεί κανονικά την ερχόμενη Τρίτη (9/9) απέναντι στην Σουηδία ψάχνοντας το γκολ Νο 100 με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ