ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρίγιοβιτς: "Αν ήταν δική μου απόφαση, θα παίζαμε μαζί με τον Μίτροβιτς σε κάθε αγώνα"

Serbia's Aleksandar Mitrovic is replaced by Aleksandar Prijovic during the group E match between Costa Rica and Serbia at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena in Samara, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Mark Baker)
Serbia's Aleksandar Mitrovic is replaced by Aleksandar Prijovic during the group E match between Costa Rica and Serbia at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena in Samara, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Mark Baker) AP

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς σκόραρε ένα γκολ και μοίρασε μια ασίστ στην αναμέτρηση της Σερβίας με την Λιθουανία και σε δηλώσεις του άφησε αιχμές για την επιλογή του προπονητή του να παίζει σχεδόν πάντα με έναν επιθετικό.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έκανε πράγματα και θαύματα στον αγώνα της Σερβίας με τη Λιθουανία και σε δηλώσεις του μίλησε για την επιλογή του προπονητή του να παίζει σχεδόν πάντα με έναν επιθετικό. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση, αντικαθιστώντας τον Γκατσίνοβιτς στο 46' και πρόλαβε να πετύχει ένα γκολ αλλά και να δώσει την ασίστ στο 4-1.

"Κάθε γκολ είναι σημαντικό και για την ομάδα που κέρδισε και για μένα προσωπικά. Τους βαθμούς τους παίρνεις με γκολ και είμαι χαρούμενος για αυτό που πέτυχα", τόνισε αρχικά ο Πρίγιοβιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης και στη συνέχεια άφησε αιχμές για τον προπονητή του Μλάντεν Κρίσταϊτς.

"Ήταν δύσκολος ο αγωνιστικός χώρος και ήταν δύσκολο να παίζει ένας επιθετικός απέναντι σε πέντε αμυντικούς. Με δύο στην επίθεση είχαμε αποτελεσματικότητα.

Νιώθω καλά όταν αγωνίζομαι με τον Μίτροβιτς και όπως το βλέπω εγώ, απολαμβάνω το παιχνίδι μαζί του. Αν ήταν δική μου απόφαση θα παίζαμε μαζί σε κάθε αγώνα αλλά δεν αποφασίζω εγώ".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ