ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρέιμ για νίκη επί της Εθνικής Ελλάδας: "Φυσικά και ήταν έκπληξη"

UEFA NATIONS LEAGUE / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΣΘΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
UEFA NATIONS LEAGUE / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΣΘΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Εσθονίας, Μάρτιν Ρέιμ, εξέφρασε την έκπληξή του για τη νίκη της ομάδας του επί της γαλανόλευκης στο ΟΑΚΑ (0-1).

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Εσθονίας, Μάρτιν Ρέιμ, στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι του ΟΑΚΑ, εξέφρασε την έκπληξή του για τη νίκη της ομάδας του επί της γαλανόλευκης ( 0-1).

Για το αν ήταν έκπληξη για εκείνον η νίκη, τόνισε: "Παίζουμε κάθε παιχνίδι για να νικήσουμε και τώρα που αποκλειστήκαμε, παίξαμε σύμφωνα με το πλάνο μας, να σκοράρουμε στην αντεπίθεση και να διατηρήσουμε την εστία μας απαραβίαστη. Φυσικά και ήταν έκπληξη.

Πριν το παιχνίδι δεν ξέρω πως αυτό θα τελειώσει, όμως παίζουμε για να νικήσουμε. Ξέραμε πως αν αμυνθούμε με συμπαγή τρόπο, θα καταφέρουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Μετά τις ήττες, η νίκη μας δίνει μια πνοή για τα προκριματικά του EURO".

Για το αν έπαιξε ρόλο στη νίκη η εικόνα της Ελλάδας στο αποτέλεσμα, είπε: "Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα. Είχαμε λίγες ευκαιρίες να σκοράρουμε, όμως ξέραμε τα δυνατά σημεία της Ελλάδας και προσπαθήσαμε να την αντιμετωπίσουμε όπως έπρεπε. Ίσως ήμασταν λίγο τυχεροί στο τέλος, αλλά τα καταφέραμε. Η Ελλάδα δεν έπαιξε άσχημα".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ