NATIONS LEAGUE

Ρονάλντο: Αποθέωση από Γιουβέντους, Γιουνάιτεντ και Σπόρτινγκ

Portugal's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's opening goal from a penalty shot during the Euro 2020 group B qualifying soccer match between Lithuania and Portugal at LFF stadium in Vilnius, Lithuania, Tuesday, Sept. 10, 2019. (AP Photo/Mindaugas Kulbis)
Portugal's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's opening goal from a penalty shot during the Euro 2020 group B qualifying soccer match between Lithuania and Portugal at LFF stadium in Vilnius, Lithuania, Tuesday, Sept. 10, 2019. (AP Photo/Mindaugas Kulbis) AP PHOTO/MINDAUGAS KULBIS

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε ιστορία σπάζοντας το φράγμα των 100 τερμάτων με την εθνική Πορτογαλίας και αποθεώθηκε από την Γιουβέντους αλλά και από τις πρώην ομάδες του, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Έγραψε ιστορία ο Κριστιάνο Ρονάλντο το βράδυ της Τρίτης (8/9) στην Στοκχόλμη, καθώς με τα δύο (εκπληκτικά) γκολ του κόντρα στην Σουηδία όχι μόνο χάρισε τη νίκη στην Πορτογαλία σε αναμέτρηση για το Nations League αλλά έσπασε το φράγμα των 100 τερμάτων με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας, έχοντας πλέον 101.

Έτσι, μπορεί να υπερηφανεύεται για το γεγονός πως σε επίπεδο εθνικών ομάδων είναι ο μοναδικός Ευρωπαίος που έχει τέτοιο επίτευγμα ενώ θέλει άλλα 9 γκολ για να ξεπεράσει και τον Ιρανό αρχισκόρερ Αλί Νταεΐ και να γίνει ο απόλυτος ρέκορντμαν σε όλο τον κόσμο.

Είναι δε εντυπωσιακό πως πέρα από την ομάδα του, την Γιουβέντους, αποθεωτικά σχόλια για το συγκλονιστικό επίτευγμα δέχτηκε μέσω Twitter και από τις δύο πρώην ομάδες του, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, με πολλούς στα social media να παρατηρούν πως αντίστοιχο τιτίβισμα δεν εγινε άμεσα από την Ρεάλ Μαδρίτης, ομάδα την οποία υπηρέτησε για εννέα ολόκληρα χρόνια (2009-2018).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ