NATIONS LEAGUE

Ρονάλντο: Σήκωσε το 10ο τρόπαιο της UEFA!

Portugal's Cristiano Ronaldo gestures as he holds the trophy after defeating the Netherlands 1-0 in the UEFA Nations League final soccer match at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Sunday, June 9, 2019. (AP Photo/Armando Franca)
Portugal's Cristiano Ronaldo gestures as he holds the trophy after defeating the Netherlands 1-0 in the UEFA Nations League final soccer match at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Sunday, June 9, 2019. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε ιστορία με την κατάκτηση του Nations League με τη φανέλα της Πορτογαλίας καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης με διψήφιο αριθμό τροπαίων της UEFA (VIDEO)!

Σε συλλογικό επίπεδο ολοκλήρωσε τη σεζόν μόνο με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ιταλίας από τη στιγμή που ήρθε πρόωρος αποκλεισμός σε Champions League και Κύπελλο Ιταλίας για την Γιουβέντους, όμως το φινάλε ήταν ιδιαίτερα γλυκό για τον Κριστιανο Ρονάλντο μέσω της εθνικής Πορτογαλίας.

Και αυτό γιατί οι Ίβηρες ήταν οι θριαμβευτές στο πρώτο Nations League της ιστορίας νικώντας 1-0 την Ολλανδία στον τελικό του "Ντραγκάο", με τον 34χρονο σούπερ να πανηγυρίζει την 12η νίκη τους στους ισάριθμους τελευταίους τελικούς που έχει πάρει μέρος σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο!

Πέρα μάλιστα από αυτό το εντυπωσιακό στατιστικό, ο αρχηγός της ομάδας του Φερνάντο Σάντος έχει να επιδείξει ένα ακόμα, αφού είναι ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου που σηκώνει 10 τρόπαια της UEFA: 1 Euro, 1 Nations League, 5 Champions League και 3 Σούπερ Καπ Ευρώπης!

Photo Credits: AP Photo/Armando Franca

TAGS NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ