NATIONS LEAGUE

Ρονάλντο: "Θλίψη να παίζεις χωρίς κόσμο, μου αρέσει να με γιουχάρουν"

Portugal's Cristiano Ronaldo reacts during the Euro 2020 group B qualifying soccer match between Luxembourg and Portugal at the Josy Barthel stadium in Luxembourg, Sunday, Nov. 17, 2019. (AP Photo/Francisco Seco)
Portugal's Cristiano Ronaldo reacts during the Euro 2020 group B qualifying soccer match between Luxembourg and Portugal at the Josy Barthel stadium in Luxembourg, Sunday, Nov. 17, 2019. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε μεγάλη χαρά με το ιστορικό ρεκόρ τερμάτων του με την Πορτογαλία, ωστόσο η εικόνα των άδειων γηπέδων ελέω της πανδημίας τον θλίβει και φρόντισε να το ξεκαθαρίσει μέσω δηλώσεών του.

Το "Friends Arena" της Στοκχόλμης έζησε μεγάλες πιένες το βράδυ της Τρίτης, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει δις για την Πορτογαλία κόντρα στην Σουηδία και να γράφει ιστορία, όντας με 101 γκολ ο μοναδικός Ευρωπαίος με πάνω από 100 τέρματα σε επιπεδο εθνικών ομάδων.

Ο ενθουσιασμός του CR7 για το σπουδαίο επίτευγμα ήταν πολύ μεγάλος, με τον ίδιο να μην κρύβει πάντως και τη στενοχώρια του για το γεγονός πως οι παίκτες είναι πλέον υποχρεωμένοι να παίζουν χωρίς κόσμο στις εξέδρες εδώ και αρκετούς μήνες μετά από το ξέσπασμα της πανδημίας του Covid-19.

"Μου προκαλεί θλίψη να παίζω σε γήπεδα χωρίς θεατές. Προσωπικά όταν αγωνίζομαι εκτός έδρας, μου αρέσει να με αποδοκιμάζουν και να σφυρίζουν, μου δίνει δύναμη", τόνισε με δηλώσεις του στην "A Bola" ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους, και συνέχισε:

"Η υγεία είναι το παν αλλά αυτή η κατάσταση είναι λυπηρή, είναι σαν να πηγαίνουμε σε τσίρκο και να μην υπάρχουν κλόουν ή σαν ένας κήπος χωρίς λουλούδια.

Εμείς οι ποδοσφαιριστές έχουμε συνηθίσει αλλά αντιλαμβανόμαστε τη διαφορά σε σύγκριση με το παρελθόν. Ελπίζω ότι σε μερικούς μήνες θα έχουμε ξανά κόσμο στις εξέδρες επειδή οι οπαδοί είναι η χαρά του ποδοσφαίρου.

Πριν από κάθε παιχνίδι κάνω πλέον ασκήσεις διαλογισμού, ξέροντας πως το γήπεδο θα είναι άδειο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιουβέντους: Εγκώμια από τον Ρονάλντο για τον Κουλουσέβσκι
O Ρονάλντο θυμήθηκε το πρώτο γκολ, κόντρα στην Ελλάδα
TAGS NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ