NATIONS LEAGUE

Σουηδία - Πορτογαλία: Η δεύτερη γκολάρα του Κριστιάνο

Portugal's Cristiano Ronaldo during the Euro 2020 group B qualifying soccer match between Ukraine and Portugal at the Olympiyskiy stadium in Kyiv, Ukraine, Monday, Oct. 14, 2019. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Portugal's Cristiano Ronaldo during the Euro 2020 group B qualifying soccer match between Ukraine and Portugal at the Olympiyskiy stadium in Kyiv, Ukraine, Monday, Oct. 14, 2019. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε και δεύτερη γκολάρα - το 101ο του με την εθνική - στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Πορτογαλίας με τη Σουηδία για το Nations League. (VIDEO)

Η Σουηδία υποδέχθηκε την Πορτογαλία στη Friends Arena της Στοκχόλμης για το Nations League και η "σελεσάο ντας κίνας" άνοιξε το σκορ στο 45ο λεπτό με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο σταρ της Γιουβέντους νίκησε με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ τον πρώην γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Ρόμπιν Όλσεν, και πέτυχε το 100ό γκολ με την εθνική ομάδα της πατρίδας του σε 165 ματς. Είναι ο δεύτερος που φθάνει αυτόν τον αριθμό γκολ με εθνική ομάδα (o πρώτος ήταν ο Ιρανός, Αλί Νταΐ, που είχε πετύχει 109 γκολ)

Ο CR7 πέτυχε και δεύτερο γκολ. Κι αυτό (το 101ο) εξαιρετικό. Τρομερή ενέργεια και φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής. Δείτε το video:

TAGS NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ