NATIONS LEAGUE

Σουηδία - Πορτογαλία: Με τρομερή εκτέλεση φάουλ το 100ό γκολ Κριστιάνο με την εθνική

Portugal's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's second goal during the Euro 2020 group B qualifying soccer match between Portugal and Lithuania at the Algarve stadium outside Faro, Portugal, Thursday, Nov. 14, 2019. (AP Photo/Armando Franca)
Portugal's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's second goal during the Euro 2020 group B qualifying soccer match between Portugal and Lithuania at the Algarve stadium outside Faro, Portugal, Thursday, Nov. 14, 2019. (AP Photo/Armando Franca) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε το 100ό του με την εθνική Πορτογαλίας νικώντας τον Ρόμπιν Όλσεν στην αναμέτρηση με την αντίστοιχη της Σουηδίας με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ. Το πρώτο ήταν κόντρα στην Ελλάδα στο Euro 2004! (VIDEO)

Η Σουηδία υποδέχθηκε την Πορτογαλία στη Friends Arena της Στοκχόλμης για το Nations League και η "σελεσάο ντας κίνας" άνοιξε το σκορ στο 45ο λεπτό με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο σταρ της Γιουβέντους νίκησε με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ τον πρώην γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Ρόμπιν Όλσεν, και πέτυχε το 100ό γκολ με την εθνική ομάδα της πατρίδας του σε 165 ματς. Το πρώτο του ήταν κόντρα στην Ελλάδα στο Ντραγκάο για το Euro 2004. Είναι ο δεύτερος που φθάνει αυτόν τον αριθμό γκολ με εθνική ομάδα. Ο πρώτος ήταν ο Ιρανός, Αλί Νταΐ, που είχε πετύχει 109 γκολ. Απολαύστε τη φανταστική εκτέλεση του Ίβηρα:

TAGS NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ