NATIONS LEAGUE

Στον πάγκο ο Κέιν, φλερτάρει με το περιβραχιόνιο ο Στέρλινγκ

England's Marcus Rashford, left, celebrates after scoring his side's second with Raheem Sterling, right, and Hary Kane during the UEFA Nations League soccer match between Spain and England at Benito Villamarin stadium, in Seville, Spain, Monday, Oct. 15, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti)
England's Marcus Rashford, left, celebrates after scoring his side's second with Raheem Sterling, right, and Hary Kane during the UEFA Nations League soccer match between Spain and England at Benito Villamarin stadium, in Seville, Spain, Monday, Oct. 15, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ δείχνει αποφασισμένος να αφήσει στον πάγκο τον Κέιν για τον ημιτελικό του Nations League κόντρα στην Ολλανδία, ανοίγοντας το δρόμο στον Στέρλινγκ για να πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έδωσε φανέλα βασικού στον Χάρι Κέιν στον τελικό του Champions League (γεγονός που προκάλεσε πολλές συζητήσεις, από τη στιγμή που είχε ελάχιστη συνεισφορά στο παιχνίδι της ομάδας του), όμως λίγες ημέρες αργότερα ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ δεν επιλέγει το ίδιο μονοπάτι.

Η Αγγλία αντιμετωπίζει την Ολλανδία στον δεύτερο ημιτελικό του Nations League με έπαθλο μία θέση στο μεγάλο τελικό ( εκεί περιμένει η Πορτογαλία μετά τη νίκη της με 3-1 επί της Ελβετίας με το χατ-τρικ του Ρονάλντο) και σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Daily Mail", ο ομοσπονδιακός τεχνικός των "τριών λιονταριών" προσανατολίζεται να αφήσει στον πάγκο τον αρχηγό της ομάδας του.

Αυτό δεν το κάνει επειδή τον θεωρεί ανέτοιμο αλλά επειδή θέλει να στηριχτεί σε πιο φρέσκα πόδια, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως θα αφήσει στον πάγκο στην αρχή του αγώνα όχι μόνο τον Κέιν αλλά και όλους τους άλλους Άγγλους παίκτες που πήραν μέρος στον πρόσφατο τελικό του Champions League μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τότεναμ.

England's Harry Kane handshakes England's Raheem Sterling during the quarterfinal match between Sweden and England at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena, in Samara, Russia, Saturday, July 7, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
England's Harry Kane handshakes England's Raheem Sterling during the quarterfinal match between Sweden and England at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena, in Samara, Russia, Saturday, July 7, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Αυτοί είναι οι Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, Γκόμεζ και Χέντερσον από τους "κόκκινους" και Ντέλε Άλι, Ντάιερ και Ρόουζ από πλευράς Τότεναμ, με τον Ραχίμ Στέρλινγκ να είναι πλέον σοβαρός υποψήφιος για να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού για πρώτη φορά στην καριέρα του, στην 50η συμμετοχή του με την εθνική Αγγλίας.

"Εάν μου δώσει το περιβραχιόνιο ο μάνατζερ, αυτό είναι κάτι που θα με κάνει σίγουρα ευτυχισμένο. Αισθάνομαι πως έχω μεγαλώσει. Πάντα είχα το όνειρο να παίξω για την εθνική Αγγλίας και δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα έχω την ευκαιρία να συμπληρώσω 50 ματς με αυτήν", δήλωσε ο φορ της Μάντσεστερ Σίτι.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα που προτίθεται να παρατάξει ο Σαουθγκέιτ για το ματς με τους "οράνιε", αυτή θα τη συνθέτουν πιθανότατα οι: Πίκφορντ, Γουόκερ, Μαγκουάιρ, Στόουνς, Τσίλγουελ, Ράις, Μπάρκλεϊ, Ντελφ (ή Λίνγκαρντ), Σάντσο, Στέρλινγκ και Ράσφορντ.

Photo Credits: AP Photo/Miguel Morenatti, AP Photo/Francisco Seco

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Nations League: Μάχες για κούπα με άρωμα τελικού Champions League
TAGS NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ