ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

To πάτημα του Ράμος στον Στέρλινγκ που εξαγρίωσε τους Άγγλους

England's Eric Dier, right, stops Spain's Sergio Ramos during the UEFA Nations League soccer match between Spain and England at Benito Villamarin stadium, in Seville, Spain, Monday, Oct. 15, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti)
England's Eric Dier, right, stops Spain's Sergio Ramos during the UEFA Nations League soccer match between Spain and England at Benito Villamarin stadium, in Seville, Spain, Monday, Oct. 15, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Οι οπαδοί της εθνικής Αγγλίας πανηγύρισαν έντονα τη νίκη των "λιονταριών" στην Ισπανία, ωστόσο το φινάλε τους βρήκε να "βράζουν" με τον Σέρχιο Ράμος λόγω μίας... ύποπτης φάσης (VIDEO).

Σε ένα ματς που η Αγγλία πέτυχε ιστορική νίκη επί της Ισπανίας για το Nations League (πρώτη για τους Άγγλους επί ισπανικού εδάφους από το 1987 και πρώτη αποτυχία για τους Ισπανούς στο σπίτι τους μετά το 2003), ο Σέρχιο Ράμος κατάφερε να γίνει πρωταγωνιστής.

Αυτό δεν το πέτυχε με το γκολ του στο 97ο λεπτό, όπου με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Πίκφορντ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ που ήταν το 3-2 για τα "λιοντάρια", αλλά με ένα μαρκάρισμά του αρκετή ώρα νωρίτερα.

Για την ακρίβεια στο 55ο λεπτό του αγώνα στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν", με τον κάπτεν της Ρεάλ Μαδρίτης να φαίνεται να πατάει με τις τάπες των παπουτσιών του τον Ραχίμ Στέρλινγκ που ήταν ήδη πεσμένος στο έδαφος, έχοντας ζητήσει προηγουμένως πέναλτι.

Η φάση είναι δύσκολη και δεν μπορεί κανείς να βάλει το χέρι του στη φωτιά για το αν υπήρχε πρόθεση ή όχι από πλευράς Ράμος, ωστόσο ο Ισπανός έχει "αμαρτωλό" παρελθόν (και) με αγγλικές ομάδες, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τον τελικό του Champions League, όταν τραυμάτισε τον Σαλάχ της Λίβερπουλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ