NATIONS LEAGUE

Βέλγιο - Ισλανδία: Τυχεροί οι φιλοξενούμενοι, ανατροπή σε έξι λεπτά οι γηπεδούχοι

Belgium's Axel Witsel, right, vies for the ball against Iceland's Arnor Sigurdsson during the UEFA Nations League soccer match between Belgium and Iceland, at the King Baudouin stadium in Brussels, Tuesday, Sept. 8, 2020. (AP Photo/Francisco Seco)
Belgium's Axel Witsel, right, vies for the ball against Iceland's Arnor Sigurdsson during the UEFA Nations League soccer match between Belgium and Iceland, at the King Baudouin stadium in Brussels, Tuesday, Sept. 8, 2020. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Η Ισλανδία προηγήθηκε του Βελγίου με τυχερό γκολ στο 11' με τους "κόκκινους διαβόλους" να φτάνουν σε ανατροπή του σκορ σε έξι λεπτά με τους Βίτσελ και Μπατσουαγί. Φέρει ευθύνη στο δεύτερο γκολ των Βέλγων ο Κρίστινσον. (VIDEOS)

Τρία γκολ σε 17 λεπτά αγώνα σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης του Βελγίου με την Ισλανδία για το Nations League. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με ένα απίστευτα τυχερό γκολ στο 11' όταν ο Φρίντγιονσον έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε πήρε απίστευτη πορεία, χτύπησε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία στο κάθετο και κατέληξε στα δίχτυα του Βελγίου.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" όμως έφτασαν στην ισοφάριση δύο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 13' με τον Βίτσελ από κοντά. Το 2-1 έγινε στο 17' από τον Μπατσουαγί σε ένα τέρμα που φέρει ευθύνη και ο Κρίστινσον που έπαιξε ως βασικός κάτω από τα γκολπόστ για τους Ισλανδούς.

Σε σουτ εκτός περιοχής ο Κρίστινσον δεν απέκρουσε σταθερά τη μπάλα, την έχασε και ο επιθετικός της Τσέλσι από κοντά την έστειλε στα δίχτυα.



TAGS NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ