ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς Μπέιλ τελικά η Ουαλία κόντρα στους Ισπανούς

Wales' Gareth Bale, right, and Wales' Aaron Ramsey celebrate after scoring during the Euro 2016 Group B soccer match between Russia and Wales at the Stadium municipal in Toulouse, France, Monday, June 20, 2016. (AP Photo/Hassan Ammar)
Wales' Gareth Bale, right, and Wales' Aaron Ramsey celebrate after scoring during the Euro 2016 Group B soccer match between Russia and Wales at the Stadium municipal in Toulouse, France, Monday, June 20, 2016. (AP Photo/Hassan Ammar) AP

Ένας νέος τραυματισμός ταλαιπωρεί τον σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκάρεθ Μπέιλ ο οποίος δεν θα καταφέρει να παίξει στο φιλικό με την Ισπανία.

Εκτός πλάνων του Ράιαν Γκιγκς έμεινε ο Γκάρεθ Μπέιλ, καθώς δεν θα μπορέσει να παίξει στο φιλικό της Ουαλίας με την Ισπανία.

Σύμφωνα με τον Ράιαν Γκιγκς ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει έναν μυικό τραυματισμό κι έτσι αποφασίστηκε να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με τους πρώην παγκόσμιους πρωταθλητές.

Σκοπός του Γκιγκς είναι ο Μπέιλ να είναι έτοιμος στο κρίσιμο ματς για το Nations League με την Ιρλανδία την ερχόμενη Τρίτη, ωστόσο κι αυτό είναι αμφίβολο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ