ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Νεϊμάρ: "Θέλω να παίξω ξανά με τον Μέσι, πρέπει να το δοκιμάσουμε του χρόνου"

Ο Νεϊμάρ πανηγυρίζει με τον Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
Ο Νεϊμάρ πανηγυρίζει με τον Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα AP

Ο Νεϊμάρ, μετά τη μεγάλη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έριξε... βόμβα, αφού εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί ξανά στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι, ακόμα και στη γαλλική ομάδα. (VIDEO)

Η Παρί Σεν Ζερμέν επιβλήθηκε 3-1 εκτός έδρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με δύο γκολ του Νεϊμάρ και έχει το πάνω χέρι για πρόκριση στους "16" στέλνοντας τους "Κόκκινους Διαβόλους" σε εκτός έδρας "τελικό" με τη Λειψία.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στο "ESPN" και έριξε... βόμβα ενόψει της νέας σεζόν, εκφράζοντας την επιθυμία του να αγωνιστεί ξανά στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι, έστω κι αν αυτό δεν σημαίνει πως θα επιστρέψει εκείνος στη Βαρκελώνη.

"Αυτό που θέλω περισσότερο απ' όλα είναι να παίξω ξανά με τον Μέσι. Να έχω τη δυνατότητα να τον απολαύσω και πάλι στο γήπεδο. Που θα παίξουμε; Δεν είναι πρόβλημα, οπουδήποτε, ακόμα και στο... μέρος μου. Σίγουρα πρέπει να το δοκιμάσουμε την επόμενη χρονιά", ήταν το σχόλιο του Νεϊμάρ.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Μέσι με την Μπαρτσελόνα ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και προς το παρόν δεν έχει προκύψει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για επέκταση της συνεργασίας του.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Αργεντινός σούπερ σταρ αποφάσισε εν τέλει να παραμείνει στους "μπλαουγκράνα" προκειμένου οι δύο πλευρές να μην οδηγηθούν στις δικαστικές αίθουσες, αλλά δεν αποκλείεται με την ολοκλήρωση του συμβολαίου του να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ