ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Νίκη για την Αϊντχόφεν πριν από τον Ολυμπιακό, 3-1 τη Φίτεσε

Ο Μάριο Γκέτσε
Ο Μάριο Γκέτσε EUROKINISSI SPORTS

Η Αϊντχόφεν, τέσσερις ημέρες πριν από τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, επικράτησε 3-1 της Φίτεσε για την 23η αγωνιστική της Eredivisie, με τον Μάριο Γκέτσε να σημειώσει τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του. (VIDEO)

Στο κατόπι του Άγιαξ παραμένει η Αϊντχόφεν, η οποία επικράτησε 3-1 της Φίτεσε για την 23η αγωνιστική της Eredivisie, τέσσερις ημέρες πριν από τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για τη φάση των 32 του Europa League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την PSV ο Μάριο Γκέτσε, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή και έβαλε τα δύο απ' τα τρία γκολ της ομάδας του, σε διάστημα τριών λεπτών (86'-88'). Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με τον Μπρόια μόλις στο 4ο λεπτό, με τον Μάλεν να ισοφαρίζει στο 66', πριν αναλάβει δράση ο Γερμανός μεσοεπιθετικός.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Εμβογκό, Βίρχεβερ (89' Τέζε), Μπάουμγκαρτλ, Ντάμβρις, Γκουτιέρες (46' Μάλεν), Μάουρο Ζούνιορ (64' Τόμας), Σανγκαρέ, Ροσάριο, Φάιν (46' Μαξ), Φέτερσεν (64' Γκέτσε), Ζάχαβι.

ΦΙΤΕΣΕ: Πάσβεερ, Ντάβα, Βίτεκ, Ράσμουσεν, Μπαζούρ, Ντόεκι, Μπέρο, Τρένσταντ, Τανάν (75' Νταρφαλού), Οπεντά (63' Τουρέ), Μπρόια (85' Χούισμαν)

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ