ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νιμ - Παρί 0-4: Με τεσσάρα πήρε την πέμπτη σερί νίκη

Ο Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ της Παρί (AP Photo/Francois Mori)
Ο Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ της Παρί (AP Photo/Francois Mori) AP

Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε το διπλό θριαμβευτικά επικρατώντας της Νιμ με σκορ 0-4 φτάνοντας στην πέμπτη σερί της νίκη στην Ligue 1. Δύο γκολ πέτυχε ο Εμπαπέ, ένα ο Φλορέντσι και ο Σαράμπια.

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε 4-0 εκτός έδρας της Νιμ για την 7η αγωνιστική της Ligue 1 και κάπως έτσι έφτασε τους 15 πόντους σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, έστω και με παιχνίδι περισσότερο. Η ομάδα του Τούχελ πανηγύρισε την πέμπτη σερί της νίκη.

Η Νιμ έμεινε από πολύ νωρίς με δέκα παίκτες. Συγκεκριμένα, ο Λουάκ Λάντρ είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα, όταν έπεσε με άσχημο τρόπο με τις τάπες πάνω στον Ραφίνια Αλκάνταρα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν βρήκε τον τρόπο και μπήκε μπροστά στο σκορ στο 32ο λεπτό. Ο Νάβας τροφοδότησε γρήγορα τον Ραφίνια, ο οποίος έψαξε τον Εμπαπέ. Ο 21χρονος Γάλλος πέρασε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1. Η ομάδα του Τούχελ είχε κι άλλες στιγμές για να κάνει δύο τα τέρματά της πριν το ημίχρονο, αλλά ο Ρεϊνέ είπε "όχι".

Στο 67ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 0-2. Ο Σαράμπια έβγαλε την σέντρα στον Φλορέντσι, όμως ο Ρεϊνέ ήταν ξανά εκεί. Στο 76ο λεπτό ο Φλορέντσι έφτασε κοντά στο γκολ με κεφαλιά, αλλά πάλι δεν τα κατάφερε.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Φλορέντσι μπόρεσε να πετύχει τελικά το δεύτερο τέρμα για τους Παριζιάνους. Ο Σαράμπια πήρε την κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Νταγμπά και ο 29χρονος Ιταλός έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα.

Ωστόσο, η Παρί δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στο 83ο λεπτό ο Εμπαπέ έγραψε το 0-3 με πλασέ. Στο 88' ο Σαράμπια με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το τελικό 0-4.

Νιμ: Ρεϊνέ, Μπέρνερ, Λάντρ, Μιγκέλ, Πακιές, Ντο, Κουμπάς (54' Μαρτίνες), Φομπά, Ελίασον (85' Μαζούγκα), Ρου (67' Αρίμπι), Ριπάρτ (85' Κονέ)

Παρί: Νάβας, Φλορέντσι (84' Ρουίζ-Ατίλ), Ντιαλό, Κιμπεμπέ, Μπάκερ, Γκουέιγ, Παρέδες (11' Ερέρα), Ραφίνια (58' Νταγκμπά), Σαράμπια, Κεάν, Εμπαπέ (84' Ρόντρίγκες)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 7ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου

Ντιζόν - Ρεν 1-1 (53' Μπαλντέ / 24' Τεριέ)

Νιμ - Παρί 0-4 (32', 83' Εμπαπέ, 78' Φλορέντσι, Εμπαπέ, 88' Σαράμπια)

Σάββατο 17 Οκτωβρίου

Ρεμς - Λοριάν (18:00)

Μαρσέιγ - Μπορντό (22:00)

Κυριακή 18 Οκτωβρίου

Στρασμπούρ - Λιόν (14:00)

Μονακό - Μονπελιέ (16:00)

Ναντ - Μπρεστ (16:00)

Ανζέρ - Μετς (16:00)

Σεντ Ετιέν - Νις (18:00)

Λιλ - Λανς (22:00)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ