ΟΦΗ

Νιόπλιας: "Ο ΟΦΗ έρχεται, χρειαζόμαστε τις επιστροφές"

Ο Νίκος Νιόπλιας δίνει οδηγίες στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Άρη στο Βικελίδης
Ο Νίκος Νιόπλιας δίνει οδηγίες στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Άρη στο Βικελίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Νιόπλιας παρά την ήττα του ΟΦΗ από τον Άρη εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει των playouts τονίζοντας την ανάγκη για επιστροφές των τραυματιών.

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε 1-0 από τον Άρη στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League Interwetten. Πλέον, οι Κρητικοί θα επιδιώξουν μέσω των playouts να παραμείνουν στην κατηγορία.

Πάντως, στις δηλώσεις του στη Νova, ο νέος προπονητής του ΟΦΗ δήλωσε αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα τα πάει καλά, όμως χρειάζεται να επιστρέψουν οι τραυματίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νιόπλια:

"Ξεκινήσαμε καλά, μπήκαμε δυνατά. Ο Άρης μετά πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και έκανε το 1-0. Είναι καλή ομάδα, μπορεί να διαχειριστεί το αποτέλεσμα. Δεν πρέπει να κοιτάμε τον Άρη, αλλά τη δική μας ομάδα.

Η δική μας ομάδα έρχεται, θα πάει καλά. Έχουμε να παίξουμε ένα παιχνίδι και μετά τις επιστροφές θα είμαστε καλή ομάδα. Η ομάδα χρειάζεται τις επιστροφές των παικτών, θα είμαστε καλοί στα playouts".

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΝΤΕ ΓΚΟΥΖΜΑΝ - ΝΕΪΡΑ

Ανησυχία υπάρχει στον ΟΦΗ για την κατάσταση των Νέιρα και Ντε Γκούζμαν, οι οποίοι έγιναν αλλαγή στο 57ο και στο 61ο λεπτό αντίστοιχα. Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο του αριστερού ποδιού, την Δευτέρα (15/3) θα ακολουθήσει θεραπεία, ενώ την Τρίτη (16/3) θα υποβληθεί σε υπέρηχο.

Ο Ντε Γκούζμαν αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού και την Τρίτη (16/3) θα κάνει επίσης υπέρηχο, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ