ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντελ Πιέρο: "Ο Ρονάλντο δεν έπρεπε να πετάξει το περιβραχιόνιο"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αντιδράει μετά από γκολ του που δεν μέτρησε στο Σερβία - Πορτογαλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αντιδράει μετά από γκολ του που δεν μέτρησε στο Σερβία - Πορτογαλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 @ 2021 DARKO VOJINOVIC/ASSOCIATED PRESS

Την άποψη πως όσο αδικημένος και αν ένιωθε στη φάση του γκολ του που δεν μέτρησε στο Σερβία - Πορτογαλία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αντέδρασε υπερβολικά με το πέταγμα του περιβραχιονίου, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

Οδεύουμε προς την ολοκλήρωση του πρώτου σετ αγώνων για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 και το σίγουρο είναι πως η φάση που τράβηξε πάνω της τα περισσότερα βλέμματα δεν είναι άλλη από εκείνη στο φινάλε του Σερβία - Πορτογαλία στο "Ράικο Μίτιτς".

Τότε που ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει το 3-2 για τους Ίβηρες με το όμορφο πλασέ του μέσα από την περιοχή στο 93, με τον Στέφανο Μίτροβιτς να διώχνει με τάκλιν αυτοθυσίας και ενώ είχε περάσει όλη η μπάλα την τελική γραμμή και το γκολ να μη μετράει μετά από λανθασμένη απόφαση διαιτητή και βοηθού, λόγω και της απουσίας Goal Line Technology και VAR.

Όλοι θυμούνται το ξέσπασμα του Κριστιάνο Ρονάλντο βλέποντας το διαιτητή να μην κατακυρώνει το γκολ, με τον CR7 να πετάει τσαντισμένος το περιβραχιόνιο του αρχηγού και να αρνείται να συνεχίσει να παίζει στα τελευταία δευτερόλεπτα, με τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο να υποστηρίζει πάντως ότι ο 35χρονος σούπερ σταρ αντέδρασε υπερβολικά.

"Ήταν μία υπερβολική αντίδραση. Δεν έπρεπε να λειτουργήσει με αυτό τον τρόπο. Είναι Ok να είναι θυμωμένος, είναι Ok να το συζητήσει με το διαιτητή, όμως το να πετάει το περιβραχιόνιο του αρχηγού και να συνεχίσει να φέρεται έτσι είναι πάρα πολύ για κάποιον που είναι αρχηγός της ομάδας και εκπροσωπεί μία εμβληματική φιγούρα όπως εκείνος.

Καταλαβαίνω ταυτόχρονα τη στιγμή, τη σημασία του αγώνα και την προσωπική φιλοδοξία που έχει σε ό,τι κάνει", δήλωσε χαρακτηριστικά ο άλλοτε άσος της Γιουβέντους με δηλώσεις που παραχώρησε στο "Espn".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Darko Vojinovic/Associated Press

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ