ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γκλάντμπαχ - Ντόρτμουντ 0-1: Με Σάντσο στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας

Ο Σάντσο πανηγυρίζει γκολ του στο Ντόρτμουντ - Άουγκσμπουργκ για την Bundesliga.
Ο Σάντσο πανηγυρίζει γκολ του στο Ντόρτμουντ - Άουγκσμπουργκ Ⓒ 2021 SASCHA STEINBACH/ASSOCIATED PRESS

Η Ντόρτμουντ επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Γκλάντμπαχ και χάρη στο γκολ του Τζέιντον Σάντσο (66') πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας.

Το "εισιτήριο" της για ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας τσέκαρε η Ντόρτμουντ. Η ομάδα του Έντιν Τέρζιτς επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Γκλάντμπαχ χάρη στο γκολ του Τζέιντον Σάντσο και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Έτσι, ο Μάρκο Ρόζε έμεινε εκτός απ' την ομάδα που αναλαμβάνει το καλοκαίρι.

Στο 53ο λεπτό η Ντόρτμουντ βρήκε δίχτυα με τον Χάαλαντ. Ωστόσο, το γκολ δεν μέτρησε καθώς ο Νορβηγός στράικερ έκανε φάουλ στον Μπενσεμπαϊνί κατά την είσοδό του στη μεγάλη περιοχή.

Εν τέλει, στο 66' οι Βεστφαλοί κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Η Ντόρτμουντ έκλεψε την μπάλα και έφυγε γρήγορα στην κόντρα. Ο Ρόις είδε την κίνηση του Σάντσο, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Σίπελ γράφοντας το 0-1.

Μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού, το σκορ δεν άλλαξε. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έμειναν και με δέκα παίκτες αφού ο Νταχούντ στο 90+3' είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η Ντόρτμουντ κράτησε το προβάδισμά της και έτσι στο φινάλε πανηγύρισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Σίπελ, Μπενσεμπαϊνί, Ελβέντι, Γκίντερ, Λάιντερ, Νόιχαους, Κράμερ (76' Ζακάρια), Στιντλ (76' Βολφ), Τουράμ (76' Εμπολό), Χόφμαν (68' Λαζάρο), Πλεά

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Χιτς, Μορέι, Τσαν, Χούμελς, Γκερέιρο (5' Σουλτς), Μπέλινγχαμ (90+1' Ζαγκάντου), Ντιλέινι, Ρόις, Νταχούντ, Σάντσο (68' Αζάρ), Χάαλαντ

Photo credits: ⓒ 2021 Sascha Steinbach/Associated Press

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ