ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Χάλαντ: Οι εξωφρενικές αξιώσεις του Ραϊόλα από την Μπαρτσελόνα για να πάρει τον Νορβηγό

Ο Χάαλαντ πανηγυρίζει γκολ της Ντόρτμουντ απέναντι στην Μπάγερν στο Signal Iduna Park για την 7η αγωνιστική της Bundesliga.
Ο Χάαλαντ πανηγυρίζει γκολ της Ντόρτμουντ απέναντι στην Μπάγερν BERND THISSEN/POOL VIA AP

Η Μπαρτσελόνα ήταν η πρώτη ομάδα που μίλησε επίσημα με τους εκπροσώπους του Έρλινγκ Χάλαντ όμως μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει για να τον ντύσει στα μπλαουγκράνα, με τον Μίνο Ραϊόλα να προβάλλει αξιώσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ντόρτουντ και οι Γερμανοί έχου διαμηνύσει πως δεν έχουν την παραμικρή πρόθεση να συζητήσουν το ενδεχόμενο πώλησής του αν δεν έχουν στα χέρια τους πρόταση τουλάχιστον 150 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο αυτά είναι... ψιλά γράμματα για τον Μίνο Ραϊόλα.

Ο διάσημος Ιταλο-Ολλανδός μάνατζερ μπήκε σε ένα αεροπλάνο μεσοβδόμαδα μαζί με τον πατέρα του παίκτη, Άλφι Χάαλαντ, και είχε μέσα σε ένα 24ωρο ραντεβού με τους διοικούντες την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ για να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις τους για τον πελάτη του, ενώ ακούγεται πως αναμένεται να κάνει το ίδιο προσεχώς και με εκπροσώπους των Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ.

Όποια ομάδα πάντως θέλει να κάνει ένα βήμα προς τα εμπρός και να κάνει δικό της τον θηριώδη Νορβηγό σέντερ φορ θα χρειαστεί να ματώσει οικονομικά αν κρίνει κανείς από τις οικονομικές αξιώσεις που φέρεται να προέβαλε ο Ραϊόλα.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του "Rac1" Ζεράρ Ρομέρο, ο ατζέντης του φορ της Ντόρμουντ ζήτησε το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ για τον ίδιο και άλλα τόσα για τον πατέρα του παίκτη, ως νόμιμη προμήθεια για να κλείσει το deal, ενώ ταυτόχρονα ξεκαθάρισε πως αν θέλουν να τον αποκτήσουν θα πρέπει να του προσφέρουν συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Δεν ήταν όμως αυτές οι μοναδικές αξιώσεις του αφού σύμφωνα με τον ίδιο δημοσιογράφο έθεσε ως απαράβατο όρο για να γίνει η μετακόμιση του Χάλαντ από την Bundesliga στην La Liga να παραμείνει ο Λιονέλ Μέσι στο "Καμπ Νόου" για να αποτελέσει τον έτερο ισχυρό πόλο στην επίθεση της Μπαρτσελονα μαζί με τον Σκανδιναβό γκολτζή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Bernd Thissen/Pool via AP

TAGS ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ