ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ντόρτμουντ: Σόου από 11.500 οπαδούς με το You'll never walk alone

Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ τραγουδούν το You''ll never walk alone
Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ τραγουδούν το You''ll never walk alone

Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ έδωσαν ιδιαίτερο χρώμα στην αναμέτρηση της ομάδας τους με την Φράιμπουργκ, με πάνω 11.500 στις εξέδρες να τραγουδούν όρθιοι το "You'll never walk alone" (VIDEO).

O κορονοϊός έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στο να περιοριστεί ο αριθμός των θεατών στις εξέδρες, παρόλα αυτά η Bundesliga δείχνει το δρόμο στα υπόλοιπα τοπ (και όχι μόνο) ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, επιτρέποντας την είσοδο κόσμου στα γήπεδα σε ένα ποσοστό και με τους θεατές να τηρούν όλες τις προβλεπόμενες αποστάσεις.

Οι φίλαθλοι προσπαθούν μάλιστα να κάνουν τους παίκτες να αισθάνονται πως δεν έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα σε σύγκριση με το πρόσφατο παρελθόν και χαρακτηριστικο παράδειγμα είναι η αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Φράιμπουργκ το απόγευμα του Σαββάτου (3/10).

Ναι με το γήπεδο δεν γέμισε όπως θα γινόταν υπό κανονικές συνθήκες, ωστόσο οι 11.500 φίλοι της ομάδας του Λουσιέν Φαβρ που πήραν θέση στις κερκίδες φρόντισαν να δημιουργήσουν μία μοναδική ατμόσφαιρα πριν από την σέντρα, τραγουδώντας το "You'll never walk alone".

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ