ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ο Χούντελααρ είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Σάλκε

Schalke's Klaas Jan Huntelaar, center, celebrates after scoring during the German Bundesliga soccer match between FC Schalke 04 and RB Leipzig in Gelsenkirchen, Germany, Sunday, April 23, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Schalke's Klaas Jan Huntelaar, center, celebrates after scoring during the German Bundesliga soccer match between FC Schalke 04 and RB Leipzig in Gelsenkirchen, Germany, Sunday, April 23, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο Γιαν - Κλάας Χούντελααρ θα φορέσει τη φανέλα της Σάλκε στο δεύτερο μισό της σεζόν και σήμερα (17/01, 17:45) θα παίξει το τελευταίο του παιχνίδι με τον Άγιαξ.

Ο Γιαν - Κλάας Χούντελααρ αφήνει τον Άγιαξ και επιστρέφει στη Σάλκε. Ο 37χρονος επιθετικός, που είχε μετρήσει 126 γκολ σε 240 αγώνες με τους "Βασιλικούς Μπλε" από το 2010 ως το 2017, θα φορέσει και πάλι τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, προτού αποσυρθεί το επόμενο καλοκαίρι.

Η "BILD" αναφέρει ότι ο Ολλανδός φορ θα δώσει σήμερα (17:45) το τελευταίο του παιχνίδι με τον Άγιαξ κόντρα στην Φέγενορντ και στη συνέχεια θα φτιάξει βαλίτσες για να γυρίσει στη Γερμανία και να βοηθήσει τη Σάλκε στη μάχη για την παραμονή της στη Μπουντεσλίγκα.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ