ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ο Έμερι επιβεβαίωσε την επιθυμία του Εμπαπέ να πάει στη Ρεάλ

Ο Έμερι επιβεβαίωσε την επιθυμία του Εμπαπέ να πάει στη Ρεάλ
AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Ο πρώην τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Ουνάι Έμερι, επιβεβαίωσε τις φήμες που θέλουν τον επιθετικό των Παριζιάνων, Κιλιάν Εμπαπέ, να επιθυμεί να μετακομίσει στην Ισπανία, για λογαριασμό της Ρεάλ.

Αμφίβολο είναι το μέλλον του επιθετικού, Κιλιάν Εμπαπέ, στη Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού τύπου, που θέλουν τον 21χρονο Γάλλο να μετακομίζει στην Μανδρίτη.

Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν έντονες φήμες ότι το καλοκαίρι του 2021 η Ρεάλ θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Εμπαπέ, ο οποίος μάλιστα, δεν έχει κρύψει ποτέ την επιθυμία του να παίξει στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Τις υποθέσεις αυτές έρχεται να επιβεβαιώσει και ο άλλοτε προπονητής των Παριζιάνων και νυν της Βιγιαρεάλ, ο οποίος επιβεβαίωσε την μεγάλη επιθυμία του Γάλλου στράικερ να φορέσει τη φανέλα των "μερένγκες":

"Όταν ήμουν στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο Εμπαπέ σκέφθηκε σοβαρά να πάει στη Ρεάλ επειδή του αρέσει πολύ. Ηταν πολύ ενθουσιασμένος με αυτήν την προοπτική και την ιδέα να παίξει εκεί", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ