ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Γιακουμάκης έχασε πέναλτι, αλλά έδωσε νίκη στο 88'

Ο Γιακουμάκης έχασε πέναλτι, αλλά έδωσε νίκη στο 88'
SPORT24

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έχασε πέναλτι στο 24' του αγώνα με τη Χέρακλες, αλλά στο 88' με δικό του γκολ χάρισε τη νίκη στη Φένλο με 3-2. Έφτασε έτσι τα επτά γκολ και είναι δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας.

Η Φένλο υποδέχτηκε το βράδυ του Σαββάτου (7/11) τη Χέρακλες για την 8η αγωνιστική της Eredivisie. Ο Γιώργος Γιακουμάκης ήταν βασικός για τους γηπεδούχους και στο 22', ενώ το σκορ ήταν 0-0, κέρδισε πέναλτι. Δύο λεπτά αργότερα ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση, αλλά είδε τον αντίπαλο γκολκίπερ να πέφτει στη δεξιά του γωνία και να διώχνει.

Ο 26χρονος Έλληνας στράικερ δεν αποδείχθηκε καθόλου μοιραίος για την ομάδα του, αφού αυτός ήταν που στο 88' έκανε το 3-2, το οποίο χάρισε τους τρεις βαθμούς στη Φένλο.

Με προβολή στο δεύτερο δοκάρι από σέντρα του Χάπετς, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (η Χέρακλες έπαιζε με δέκα παίκτες από το 45'+2'). Έφτασε τα επτά γκολ και είναι δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας, στο -1 από τον Περέιρα ντα Σίλβα της Τβέντε.

Η Φένλο σε οκτώ παιχνίδια έχει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες και βρίσκεται στην 11η θέση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιακουμάκης βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες που έχει καλέσει ο Τζον Φαν Σιπ στην Εθνική για τους αγώνες με Κύπρο, Μολδαβία και Σλοβενία.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ