ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μασεράνο θέλει να γίνει προπονητής

Ο Χαβιέρ Μαστσεράνο με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής στο ματς με την Κροατία στο Μουντιάλ του 2018
Ο Χαβιέρ Μαστσεράνο με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής στο ματς με την Κροατία στο Μουντιάλ του 2018 AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

Ο Χαβιέ Μασεράνο που κρέμασε τα παπούτσια του τον περασμένο Νοέμβριο σε ηλικία 36 ετών, έχει πάρει την απόφαση να γίνει προπονητής.

Ήταν 16 Νοεμβρίου όταν ο Χαβιέ Μασεράνο πήρε την απόφαση να τερματίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα σε ηλικία 36 ετών. Το ματς της Εστουδιάντες με την Αρχεντίνος - στο οποίο η πίντσα γνώρισε την εντός έδρας ήττα (0-1) - ήταν το τελευταίο στην καριέρα του.

"Θέλω να ανακοινώσω ότι αποσύρομαι από τη δράση. Θέλω να ευχαριστήσω την Εστουδιάντες που μου έδωσε την ευκαιρία να τελειώσω την καριέρα μου στην Αργεντινή", υποστήριξε ο 36χρονος Αργεντινός ο οποίος αγωνίστηκε τόσο ως αμυντικός μέσος, όσο και ως κεντρικός αμυντικός και έκανε σπουδαία καριέρα με τη Λίβερπουλ, τη Μπαρτσελόνα, την Εστουντιάντες Λα Πλάτα και φυσικά την εθνική Αργεντινής.

Μιλώντας στην εκπομπή "Líbero" του "Tyc Sports", αναφερόμενος στην απόφασή του και στο μέλλον του ανέφερε: "Αποφάσισα να αποχωρήσω, μετά τον αγώνα με την Αρχεντίνος Τζούνιορς. Δεν ζούσα πλέον το επάγγελμα όπως πριν, είχα παράξενα συναισθήματα. Θα ήθελα να αποχωρήσω με άλλο τρόπο, αλλά δεν επιλέγουμε το τέλος. Θα ήθελα να προσπαθήσω να γίνω προπονητής".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ