ΑΓΓΛΙΑ

O Νεϊμάρ "έκαψε" τον Ρισάρλιζον μαρτυρώντας το τηλέφωνό του

O Νεϊμάρ "έκαψε" τον Ρισάρλιζον μαρτυρώντας το τηλέφωνό του

O Ρισάρλιζον βρέθηκε στην αμήχανη θέση να χρειαστεί να αλλάξει το νούμερο του κινητού τηλεφώνου του, όταν δέχτηκε χιλιάδες μηνύματα μέσα σε λίγα λεπτά μετά από την γκάφα του Νεϊμάρ να το αποκαλύψει μέσω των social media.

Η έμπνευση του Ρισάρλιζον να πάρει τηλέφωνο τον Νεϊμάρ την ώρα που ο δεύτερος έπαιζε videogame αποδείχτηκε πέρα για πέρα ατυχής.

Και αυτό γιατί ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, χωρίς να το πολυσκεφτεί, γύρισε το τηλέφωνο για να δείξει στην κάμερα τον αριθμό του τηλεφώνου του συμπατριώτη του, κάτι που είδαν όλοι όσοι εκείνη την ώρα τον παρακολουθούσαν μέσω του live stream που είχε ανοίξει.

Για όσους σκέφτηκαν πως "μικρό το κακό", η συνέχεια είναι σοκαριστική. Ο ίδιος ο Νεϊμάρ συνειδητοποίησε άμεσα το σφάλμα του και αφού παραδέχτηκε πως ήταν ατύχημα, είπε στον Ρισάρλιζον (στην επικοινωνία τους μέσω FaceTime) πως το πιθανότερο είναι πως θα χρειαζόταν να αλλάξει τον αριθμό του, κάτι που αρχικά απέρριψε ως ιδέα ο φορ της Έβερτον.

"Δεν πρόκειται να δώσω σημασία αν δεχτώ κάποια κλήση ή μύνυμα από άγνωστο. Η μάλλον, να ξέρουν πως θα τους μπλοκάρω", είπε αρχικά στον Νεϊμάρ, με τη συνέχεια να τον βρίσκει να δέχεται καταιγισμό μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων.

"Πέντε λεπτά έχουν περάσει και έχω λάβει ήδη πάνω από 10.000 μηνύματα. Σε ευχαριστώ Νεϊμάρ", ανέφερε ο Ρισάρλιζον, με τα ρεπορτάζ από την Αγγλία να αναφέρουν πως αρκετά από τα μηνύματα ήταν απειλητικά, από οπαδούς της Λίβερπουλ που δεν είδαν με καλό μάτι το επικίνδυνο μαρκάρισμά του πάνω στον Τιάγκο Αλκάνταρα στο σαββατιάτικο ντέρμπι του Μέρσεϊσαιντ.

Τα ίδια μέσα αναφέρουν μάλιστα πως η αγγλική αστυνομία έχει ανοίξει φάκελο με την υπόθεση των απειλητικών μηνυμάτων καθώς πέρα από τον Ρισάρλιζον έγινε στόχος και ο Λούκας Ντιν, για σχόλιο που έκανε μετά από το ντέρμπι της Έβερτον με την Λίβερπουλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΒΕΡΤΟΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ