ΑΡΗΣ

Ο Σιαμπάνης κατέθεσε φάκελο κατά της ΕΠΟ και ζητά 250.000 ευρώ για διαρροή προσωπικών δεδομένων

Ο Σιαμπάνης δίνει οδηγίες στους συμπαίκτες του στην αναμέτρηση του Άρη με τον Αστέρα για το πρωτάθλημα της Super League Interwetten.
Ο Σιαμπάνης στην αναμέτρηση του Άρη με τον Αστέρα EUROKINISSI SPORTS

Ο τερματοφύλακας του Άρη, Μάριος Σιαμπάνης, κατέθεσε φάκελο κατά της ΕΠΟ για την υπόθεση διαρροής των προσωπικών του δεδομένων μετά τις καταγγελίες για απόπειρα δωροδοκίας του. Παρέμβαση υπέρ του από τον ΠΣΑΠ.

Το πρωί της Τετάρτης (7/4), ο τερματοφύλακας του Άρη, Μάριος Σιαμπάνης κατέθεσε φάκελο στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών αναφορικά με την υπόθεση της διαρροής των προσωπικών δεδομένων από την ΕΠΟ μετά τις καταγγελίες περί απόπειρας δωροδοκίας του. Φάκελο και η Ομοσπονδία, ενώ υπέρ του Σιαμπάνη έκανε παρέμβαση ο ΠΣΑΠ.

Ο πορτιέρε των κίτρινων ζητάει 250.000 ευρώ αποζημίωση με αγωγή που κατέθεσε κατά της ΕΠΟ για τη διαρροή των προσωπικών του στοιχείων, τα οποία είχαν εκτεθεί στον Τύπο, με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών να βρίσκεται στο πλάι του και να τον στηρίζει στην συγκεκριμένη υπόθεση που έχει πάρει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ