ΓΑΛΛΙΑ

"Ο Σισέ θα αποχωρήσει από τη Σεντ Ετιέν"

Ο Παπ Σισέ στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Πόρτο
Ο Παπ Σισέ στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Πόρτο EUROKINISSI

Συμφωνά με γαλλικά ρεπορτάζ, η Σεντ Ετιέν δεν προτίθεται να πληρώσει τη ρήτρα των 13.000.000 ευρώ του Παπ Αμπού Σισέ, με τον Σενεγαλέζο στόπερ να επιστρέφει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι.

Βραχεία φαίνεται πως θα είναι η παρουσία του Παπ Αμπού Σισέ στη Σεντ Ετιέν. Σύμφωνα με γαλλικά ρεπορτάζ, οι "στεφανουά" δεν προτίθενται να πληρώσουν τη ρήτρα ύψους 13.000.000 ευρώ που υπάρχει στη συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ αποχώρησε κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ύστερα κι από την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλο από τους "ερυθρόλευκους", μετρώντας εννιά συμμετοχές μέχρι στιγμής με τη γαλλική ομάδα. Ωστόσο, το υψηλό κόστος παραμονής του, αναγκάζει τους διοικούντες τη Σεντ Ετιέν να αναζητήσουν άλλες επιλογές για το κέντρο της άμυνας.

Θυμίζουμε, άλλωστε, πως το SPORT 24 και ο Σταύρος Γεωργακόπουλος είχαν αναφερθεί αναλυτικά στην υπόθεση του 25χρονου αμυντικού, συνδυάζοντάς το και με πιθανή αποχώρηση του Ρούμπεν Σεμέδο.

Μάλιστα, εκτός από τον Σισέ, το δημοσίευμα αναφέρει ότι παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει κι ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος αγωνίζεται στη Σεντ Ετιέν με τη μορφή δανεισμού από τη Λεβερκούζεν, αλλά έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς τη φετινή σεζόν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ