ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Ο "Θεός Μαραντόνα" στον θρόνο του: Το εκπληκτικό πανό των φίλων της Μπόκα

Ο Μαραντόνα σε σημαία των οπαδών της Μπόκα Τζούνιορς, όπου φαίνεται να είναι στον ουρανό με φανέλα Μπόκα και Αργεντινής
Ο Μαραντόνα σε σημαία των οπαδών της Μπόκα Τζούνιορς, όπου φαίνεται να είναι στον ουρανό με φανέλα Μπόκα και Αργεντινής Ⓒ 2021 ALEJANDRO PAGNI/ASSOCIATED PRESS

Οι οπαδοί της Μπόκα Τζούνιορς τίμησαν με έναν τρομερό τρόπο του Ντιέγκο Μαραντόνα στον αγώνα με την Ρίβερ Πλέιτ, φτιάχνοντας ένα πανό που τον δείχνει ως Θεό με φανέλα της ομάδας αλλά και της Αργεντινής.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα λατρεύεται σαν Θεός στην Αργεντινή. Οι οπαδοί της Μπόκα λοιπόν τον τίμησαν στο ντέρμπι με την Ρίβερ Πλέιτ (ισοπαλία με 1-1) με έναν ξεχωριστό τρόπο, παρουσιάζοντάς τον όπως τον βλέπουν: Ως Θεό!

Σε έναν αγώνα που θα μείνει στην ιστορία για την απίστευτη χαμένη ευκαιρία της Ρίβερ Πλέιτ στο τέλος, με τους Αργεντινούς να υποστηρίζουν πως ήταν το πνεύμα του Μαραντόνα που δεν άφησε την μπάλα να μπει γκολ οι οπαδοί της Μπόκα έφτιαξαν ένα πανό που δείχνει τον θρύλο του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου να είναι στον θρόνο του στον ουρανό ως Θεός, φορώντας μία διπλή εμφάνιση: Μισή της εθνικής Αργεντινής και μισή της Μπόκα Τζούνιορς, με το αποτέλεσμα να είναι εκπληκτικό.

Photo Credits: ⓒ 2021 Alejandro Pagni/Associated Press

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ