ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ο Ζόρζε Μέντες πήρε στη Φαμαλικάο τον Μάριο Μπράνκο

Ο Μάριο Μπράνκο κατά τη θητεία του στον ΠΑΟΚ ως τεχνικός διευθυντής
Ο Μάριο Μπράνκο κατά τη θητεία του στον ΠΑΟΚ ως τεχνικός διευθυντής EUROKINISSI

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο, υπέγραψε στη Φαμαλικάο με τις ευλογίες του πανίσχυρου μάνατζερ, Ζόρζε Μέντες. Η πορτογαλική ομάδα του Ισραηλινού δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία ανακοίνωσε την πρόσληψή του.

Το καλοκαίρι ο Μάριο Μπράνκο αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ ύστερα από μια διετία και την Τετάρτη (16/12) ανακοινώθηκε από τη Φαμαλικάο. Την ομάδα της Πορτογαλίας στην οποία ιδιοκτήτης είναι ο Ισραηλινός δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, Ιντάν Οφέρ, που δραστηριοποιείται στη ναυτιλία, τη γεώτρηση και την εξόρυξη.

Όταν ανέλαβε την ομάδα ο Οφέρ, ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του Ισραήλ, ο πρώτος που κάλεσε για να συνεργαστούν ήταν ο πανίσχυρος Πορτογάλος μάνατζερ, Ζόρζε Μέντες, ο οποίος πλέον λύνει και δένει στη Φαμαλικάο και η επιλογή του Μάριο Μπράνκο για τη θέση του αθλητικού διευθυντή ήταν δική του.

Ο 45χρονος Μάριο Μπράνκο επιστρέφει για να δουλέψει στην πατρίδα του για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια, καθώς τελευταίος του σταθμός ήταν η Εστορίλ, στην οποία εργάστηκε από το 2012 μέχρι το 2016 και την οποία οδήγησε δύο φορές στην έξοδο στο Europa League.

Μετά την Εστορίλ εργάστηκε στη Χάιντουκ, η οποία έπαιξε και αυτή στην Ευρώπη με αθλητικό διευθυντή τον Μπράνκο, ο οποίος είδε τον ΠΑΟΚ να κατακτά πρωτάθλημα πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια κατά τη δική του παρουσία.

Στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας που βρίσκεται σε εξέλιξη, η Φαμαλικάο βρίσκεται στην 11η θέση (σε 18 ομάδες).

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΠΑΟΚ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ