ΟΦΗ

ΟΦΗ: Ανανέωσε έως το 2025 ο Νέιρα

Ο Νέιρα πανηγυρίζει το γκολ του με τη φανέλα του ΟΦΗ επί του Παναιτωλικού
Ο Νέιρα πανηγυρίζει το γκολ του με τη φανέλα του ΟΦΗ επί του Παναιτωλικού EUROKINISSI SPORTS

Παίκτης του ΟΦΗ έως το 2025 θα είναι ο 32χρονος Χουάν Νέιρα ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα της Κρήτης μετά από επιθυμία και των δύο πλευρών. (VIDEO)

Στον ΟΦΗ έως το 2025, για 4,5 χρόνια ακόμα δηλαδή, συμφώνησε να παραμείνει ο Χουάν Νέιρα ο οποίος απάντησε αμέσως θετικά στην πρόταση ανανέωσης που του έγινε από πλευράς κρητικών.

Ο 32χρονος μέσος βρίσκεται στον ΟΦΗ από το 2018 και έχει δεθεί με άπαντες στο Ηράκλειο για αυτό και δεν το σκέφτηκε αρκετά πριν πει το ναι στην πρόταση των Κρητικών.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Juan Neira, ο οποίος θα φορά τα ασπρόμαυρα ως το καλοκαίρι του 2025.

Η αργεντίνικη παροικία της Κρήτης θα συνεχίσει να απαρτίζεται από ένα εκλεκτό της μέλος, αφού ο… δικός μας Juan θα παραμείνει κάτοικος Ηρακλείου για τέσσερα ακόμα χρόνια.

Μετά από δυόμισι αγωνιστικές σεζόν, στις οποίες έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην πορεία της ομάδας μας και την επιστροφή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έπειτα από διάστημα 20 ετών, ο εκ των αρχηγών του ΟΦΗ ανανέωσε τη συνεργασία του και θα συνεχίσει να ηγείται εντός αγωνιστικού χώρου!

Ο Neira εντάχθηκε στο ρόστερ του ΟΦΗ το καλοκαίρι του 2018 και μέχρι σήμερα έχει συνολικά 69 συμμετοχές, 17 γκολ και 11 ασίστ στο ενεργητικό του.

Juan, aqui seras griego"!

Λίγη ώρα μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του με την ομάδα του ΟΦΗ, ο Νέιρα μίλησε (στα ελληνικά) στην κάμερα του ΟΦΗ TV για τους επόμενους στόχους του!

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ