ΟΦΗ

ΟΦΗ: Μπήκε ο Γιαννούλης, αρκετοί οι απόντες ενόψει Παναθηναϊκού

Ο Γιαννούλης του ΟΦΗ σε ματς με τον Ατρόμητο
Ο Γιαννούλης του ΟΦΗ Ο ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΣΕ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Ο Κώστας Γιαννούλης και οι διεθνείς ήταν τα νέα πρόσωπα στην προπόνηση της Τετάρτης για τον ΟΦΗ με τον Γιώργο Σίμο όμως να έχει στο απουσιολόγιο του και αρκετούς απόντες ενόψει Παναθηναϊκού.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό συνεχίστηκε την Τετάρτη με μια πρωινή προπόνηση. Ο Γιώργος Σίμος είδε τον Κώστα Γιαννούλη να προπονείται κανονικά ενώ στην προπόνηση έδωσαν το «παρών» οι διεθνείς, Αμπντούλ Ουές, Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης και Απόστολος Διαμαντής. Οι δυο πρώτοι συμμετείχαν σε μέρος του κανονικού προγράμματος, ενώ ο τελευταίος ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Από την άλλη ο Νίκος Μαρινάκης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία επιβεβαίωσε ότι έχει υποστεί διάστρεμμα στην ποδοκνημική και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται καθημερινά. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έκανε θεραπεία, όπως και οι Ναμπί, Σολίς και Νέιρα.

Μέρος της προπόνησης ακολούθησαν οι Πραξιτέλης Βούρος και Φελίπε Σόουζα. Οι Ρικάρντο Βαζ και Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ από την προπόνηση απουσίασε ο διεθνής, Βαχίντ Σελίμοβιτς.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, τεχνικής, τακτικής και αγωνιστικό παιχνίδι.

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ