STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - Παναιτωλικός 2-2: Όρθιοι οι Αγρινιώτες στην Κρήτη πριν απ' τα μπαράζ

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό για τα playouts της Super League Interwetten.
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναιτωλικός έφυγε με την ισοπαλία από το Ηράκλειο με σκορ 2-2 απέναντι στον ΟΦΗ και πλέον οι Αγρινιώτες σκέφτονται τα μπαράζ, όπου θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με τέσσερα γκολ πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό στο Ηράκλειο. Το ματς έληξε 2-2 με την ομάδα του Αγρινίου να φεύγει όρθια από το Γεντί Κουλέ. Οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν τη σεζόν τους, ενώ ο Παναιτωλικός θα διεκδικήσει την παραμονή του στα μπαράζ με τον δεύτερο της Super League 2.

Βαθμολογικά, ο ΟΦΗ τελείωσε το πρωτάθλημα με 32 πόντους έχοντας σωθεί από την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ η ομάδα του Αγρινίου τερμάτισε την προτελευταία θέση με 28 πόντους.

Ο ΣΑΡΔΙΝΕΡΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 1-0 ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ

Ο ΟΦΗ είχε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, με τον Νέιρα να μην μπορεί να βρει στόχο με πλασαριστό σουτ του από το ύψος του πέναλτι. Οι Κρητικοί εκμεταλλεύτηκαν την υπεροχή τους στο 17ο λεπτό του παιχνιδιού.

Ο Βούρος έψαξε τον Κοροβέση στα αριστερά, εκείνος με τη μία έβγαλε τη σέντρα προς τον Σαρδινέρο, ο οποίος χωρίς να κατεβάσει την μπάλα από δύσκολη γωνία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του Αγρινίου. Οι Κρητικοί διατήρησαν το προβάδισμά τους μέχρι και το φινάλε του ημιχρόνου έχοντας την κατοχή της μπάς.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Ο ΒΕΡΓΟΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΣΕ 1-1

Ο ΟΦΗ είχε την ευκαιρία να κάνει το 2-0 νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 54ο λεπτό ο Μεγιάδο με ωραία ενέργεια πάτησε στην περιοχή βρέθηκε απέναντι απ' τον Κνετ, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος είχε ανοίξει με τους Κρητικούς να είναι πιο επικίνδυνοι. Από την άλλη, ο Παναιτωλικός δύσκολα μπορούσε να γίνει απειλητικός μπροστά από την εστία του Βάτερμαν.

Ωστόσο, ο Παναιτωλικός με έναν πολύ ωραίο τρόπο βρήκε τρόπο για να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Ντίας σημάδευσε τον Βέργο μέσα στην περιοχή και εκείνος με δύσκολο τρόπο στο 70ο λεπτό έγραψε το 1-1.

Ο ΣΤΟΥΡΤΖΕΟΝ ΤΟ ΓΚΟΛ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΤΑΧΑΡ

Ο ΟΦΗ πήρε ξανά το προβάδισμα στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Στούρτζεον συνέκλινε και από τα όρια της περιοχής σούταρε, η μπάλα προσέκρουσε στο αριστερό δοκάρι του Κνετ και κατέληξε στα δίχτυα.

Όμως, δύο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 71ο λεπτό ο Παναιτωλικός βρήκε νέα απάντηση για το 2-2. Ο Ταχάρ από κόντρες στην περιοχή πήρε την μπάλα και από κοντά και την έστειλε στα δίχτυα. Το δεύτερο γκολ της ομάδας του Αγρινίου ήταν και αυτό που έκρινε το αποτέλεσμα.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΟΦΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ