ΕΛΛΑΔΑ

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός: Ο Καρλίτος το 1-1 για το τριφύλλι

Ο Καρλίτος κατά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ για την 5η αγωνιστική της Super League Interwetten
Ο Καρλίτος κατά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ για την 5η αγωνιστική της Super League Interwetten EUROKINISSI

Ο Καρλίτος ισοφάρισε σε 1-1 για τον Παναθηναϊκό με ωραίο τελείωμα στο 49o λεπτό της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΟΦΗ για την 5η αγωνιστική της SuperLeague Interwetten. (VIDEO)

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (18/10) από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 5η αγωνιστική της Super League Interewetten κι έμεινε πίσω στο σκορ από το γκολ του Φάμπιο Στούρτζεον στο 37ο λεπτό.

Το τριφύλλι έφθασε στην ισοφάριση στο 49ο με τον Καρλίτος. Σε σέντρα από τα αριστερά ο Μακέντα πήγε να κάνει το κοντρόλ και δεν τα κατάφερε. Η μπάλα έφτασε στον Ισπανό που γύρισε ωραία, έκανε και το σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του 30χρονου μετά από σχεδόν ένα χρόνο. Τελευταία φορά που είχε βρει δίχτυα ήταν την 1η Νοεμβρίου 2019 με την Αλ Ουάχντα (προπονητής της οποίας ήταν ο Μανόλο Χιμένεθ) κόντρα στην Αλ Ντάφρα.

Βέβαια αξίζει να τονιστεί ότι Καρλίτος αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό στις 28 Ιανουαρίου, αλλά δεν είχε δικαίωμα να αγωνιστεί στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος της περασμένης σεζόν.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΦΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ